O aplicație românească te ajută să găsești cele mai potrivite cadouri

O aplicație românească te ajută să găsești cele mai potrivite cadouri

Crăciunul e departe, dar mai sunt ocazii în care o să ai nevoie să cumperi ceva cadouri. Pentru astfel de ocazii, ai la dispoziție o aplicație românească prin care să-ți încerci norocul.

Aplicația românească pentru sfaturi în shopping de cadouri se numește Bday. Deocamdată e disponibilă în versiune beta atât pentru Android, cât și pentru iOS. Conform creatorilor, e un produs care elimină neplăcerile asociate unuia dintre cele mai așteptate momente din an – ziua de naștere a celor dragi.

Soluția la care s-a lucrat mai bine de jumătate de an este un produs românesc și se adresează celor care vor să nu mai uite aniversările persoanelor din viața lor, să le aleagă cadourile potrivite, pe care acestea chiar și le doresc și să se organizeze cu grupul de prieteni pentru a contribui la oferirea cadoului perfect.

Conform dezvoltatorilor ei, aplicația Bday te ajută și să știi din timp când urmează zilele de naștere ale contactelor din agenda telefonului. Are un reminder integrat ca să fii notificat la timp.

Are integrată și o funcție de wishlist și de a organiza grupul care își dorește să contribuie pentru alegerea cadoului potrivit, datorită funcției de grup chat în cadrul aplicației.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: