Aplicația creată de români care scapă magazinele mici, mari de bătăi de cap

Aplicația creată de români care scapă magazinele mici, mari de bătăi de cap

Automatizarea va fi din ce în ce mai prezentă în fluxul diverselor afaceri. Din fericire, în acest proces, sunt implicare și companii românești care dezvoltă aplicații utile.

Compania românească EXE Software a lansat esFields. Această aplicație asigură automatizarea procesului de vânzări și ajută în colectarea și procesarea datelor de către agenții de lucru din teren. Soluția propusă de compania românească poate fi personalizată pentru diverse  domenii, în funcție de nevoile fiecărui client. E destinată, în primul rând, companiilor din zona de distribuție și comerț.

Care sunt avantajale unei astfel de aplicații pentru automatizare

Oferă acces direct la informațiile din piață. Aplicația asigură strângerea datelor din piață în timp real, cu ajutorul unor formulare care pot fi personalizate. Oferă astfel o imagine de ansamblu asupra informațiilor de interes si dând posibilitatea de a mări viteza de reacție la eventuale schimbări.

Asigură tansparența activităților între utilizatori, puncte de vânzare și centru. Fiecare agent din teren are o înțelegere clară asupra muncii sale și a celorlalti coechipieri, aceasta fiind o funcție utilă mai ales pentru afacerile de produse perisabile. Spre exemplu, în cazul unei companii de înghețată, conducerea poate avea o imagine concretă asupra cererii și vânzării, astfel încât să ofere, mereu, produse proaspete fiecărui magazin partener.

Totodată, îndeplinește funcțiile mai multor dispozitive. Permite plasarea comenzilor și înlocuiește mai multe dispozitive și aplicații, precum PDA-uri, scannere de coduri de bare, echipamente GPS, chitanțier sau facturier. Mai mult, prin scanarea codurilor de bare ale produselor, utilizatorii obțin, în timp real, informații suplimentare despre acestea.

Oferă beneficii și informații despre target. Astfel, agenții din teren știu cât au îndeplinit din obiectivele pe care și le-au propus și au o idee clară despre eficiența activităților lor, ceea ce face posibilă obținerea bonusurilor mai ușor.

Nu în ultimul rând, oferă o imagine de ansamblu asupra resurselor umane. În timp real, furnizează o perspectivă clară asupra dispunerii în teren a echipei, pontarea programului, gestionarea cererilor de concediu, dar și coordonarea agenților în raport cu managerul lor.