Anthony Bourdain s-a sinucis la vârsta de 61 de ani

Anthony Bourdain s-a sinucis la vârsta de 61 de ani

Anthony Bourdain, cel mai cunoscut bucătar și critic culinar din lume, s-a sinucis la vârsta de 61 de ani.

E una din știrile pe care le-am primit cu acel șoc care nu e chiar un șoc; e șocul ăla amestecat cu ”știam că o să se întâmple asta, nu pot să mă mir” și care m-a făcut să scriu asta. Al doilea motiv e că i-am urmărit întotdeauna cu mare interes emisiunile de la televizor, ori de câte ori am avut ocazia să le prind pe vreun post.

Anthony Bourdain a fost găsit mort în camera sa de hotel din Franța, în dimineața zilei de vineri. Cauza aparentă a decesului pare să fie sinuciderea. Bucătarul și criticul culinar avea 61 de ani.

Cei de la CNN au confirmat moartea lui Bourdain, care și lucra la postul de știri. Acesta era în Franța și lucra la un episod nou din serialul ”Parts Unknown”. A fost găsit de către Eric Ripert, un prieten apropiat, în camera de hotel, vineri dimineața.

De-a lungul timpului, Bourdain s-a desăvârșit în bucătărie, iar emisiunile și cărțile sale au explorat nu doar aspecte culinare, ci și ale vieții umane. Astfel, Bourdain a reușit să transforme bucătăria într-un nou mediu, la care audiențele să răspundă într-un mod diferit. De-a lungul carierei, Anthony Bourdain a primit cam toate premiile din industrie la care te-ai putea gândi.

În tinerețe, Anthony Bourdain a avut probleme cu drogurile, pe care le-a abuzat de-a lungul timpului. În cartea Kitchen Confidential descrie despre experiența dintr-un restaurant SoHo, din anii 80, unde era practic înconjurat de mai toate drogurile uzuale, de la marijuana, cocaină și LSD, la amfetamine, secobarbital și heroină. A renunțat, însă, la aceste dependențe, și a reușit să-și desvăvârșească, de-a lungul anilor, cariera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: