AKG îți vinde căști in-ear de studio la un preț fabulos

AKG îți vinde căști in-ear de studio la un preț fabulos

Valorile de achiziție pentru soluții audio de top pot ajunge foarte ușor la cifre astronomice. De acea, nu ar trebui să fie șocante căștile de 1000 de dolari la AKG.

CES 2018 este evenimentul perfect pentru ca o serie importantă de companii din tech să iasă la interval cu gadgeturile ce urmează să facă valuri pe parcursul anului. În cazul AKG, este vorba de o pereche de căști in-ear a căror valoare de achiziție este una suprinzător de generoasă.

La doar 1000 de dolari vei putea achiziționa în următoarele săptămâni o pereche de căști AKG N5005. Dezvăluite pentru prima oară la Las Vegas, căștile fac parte din seria ”Studio on-the-go”. Ca urmare, ar trebui să-ți ofere o experiență audio de studio oriunde te-ai afla. Pe lângă faptul că ar trebui să se audă impecabil, căștile sunt realizate dintr-un material foarte rezistent la zgârieturi. Fiecare exemplar are un număr serial unic menit să-ți atragă atenția că faci parte dintr-un club foarte exclusivist ca proprietar la căștilor.

Deși este greu să te pronunți în privința calității audio oferite de o pereche de căști înainte să le pui în urechi, ar trebui să se audă impecabil, mai bine decât un CD audio ce este considerat de referință în domeniu. Emisia efectivă va cădea în sarcina unei combinații de drivere AKG One Dynamic și Quad BA. În final, nivelul de distorsiuni ar trebui să fie inexistent, mediile ar trebui să fie reproduse cu precizie surpinzătoare, iar înaltele să se audă într-o manieră ”cristalină”.

Căștile din imagine vin la pachet cu o serie stufoasă de accesorii menite să personalizeze experiența audio în funcție de nevoile și referințele utilizatorului. Pe lângă fire de schimb cu conector stereo de 2,5 și 3,5 milimetri, un dongle Bluetooth te ajută să le folosești fără fir timp de opt ore. Nu mai puțin de patru filtre interschimbabile sunt incluse în cutie pentru bass boost, semi-high boost, high boost și sunet de referință.

Noile căști AKG N5005 vor fi disponibile pe AKG.com și în magazinele partenere la prețul de 999,95 dolari începând cu această primăvară.akg_image2_qvdjeknc0

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: