Acer lansează cel mai bun monitor, dar costă o avere

Acer lansează cel mai bun monitor, dar costă o avere

Graficienii și persoanele care depind de o acuratețe sporită a culorilor afișate pe ecran se pot orienta către noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, deși prețul e prohibitiv.

În cazul în care erai în căutarea unui monitor de top și banii nu sunt o problemă, există foarte multe superlative absolute și atuuri care recomandă recent lansatul ProDesigner BM270 4K UHD. Gadgetul ilustrat în imaginea de mai sus a fost anunțat de curând de către cei de la Acer și s-ar putea să bifeze toate cerințele pe care le-ai avea în minte, dacă domeniul tău de activitatea îți permite astfel de investiții.

Acer ProDesigner BM270 este cel mai nou vârf de gamă de la Acer, deși nu are cea mai mare diagonală. Monitorul este construit în jurul unui panou de 27 de inci cu o luminozitate record de 1000 de niți în modul HDR.

Comparativ cu fostul lider al producătorului, BM270 este mai luminos decât Acer ProDesigner BM320, are un timp de răspuns mai mic, o saturație de culoare mai mare și un set de coperți laterale ce pot fi ajustate cu ușurință. Prețul de achiziție pentru această creație este de 1700 de dolari.

Singurul monitor cu specificații apropiate și un preț similar este Dell UltraSharp UP2718Q. Ambele oferă 10 biți de adâncime de culoare, 1,07 miliarde de culori, o densitate de pixeli de 137ppi și o rată de reîmprospătare de 60Hz.

Panoul IPS utilizat se mândrește cu un unghi de vizibilitate de 178 de grade pe verticală și orizontală. Este relevant de avut în vedere faptul că atunci când nu funcționează în modul HDR are o luminozitate de 400 de niți.

Noul panou este certificat Adobe RGB și sRGB, fiind capabil să afișeze 100% din spectrul de culori al ambelor standarde plus 97,8% din DCI-p3. Sistemul de retro-iluminare este surprinzător de precis pentru un monitor, iar acest detaliu se datorează celor 384 de zone de iluminare LED cu un outpun dinamic de lumină.

Monitorul este calibrat din cutie cu cu Delta E<1.

Citește și:
Etichete: