WhatsApp îți va permite să le trimiți prietenilor orice tip de fișiere dorești

WhatsApp îți va permite să le trimiți prietenilor orice tip de fișiere dorești

WhatsApp nu este prima aplicație la care te-ai gândi dacă vrei să vorbești despre update-uri care vin des, dar lucrurile se schimbă uneori și aici.

Probabil că știți deja că Facebook deține WhatsApp, o aplicație care a reușit să rămână într-un oarecare contrast față de celelalte servicii oferite de gigant, între care amintim Messenger și Instagram. Aceste aplicații primesc update-uri destul de des, chiar dacă nu toate dintre acestea sunt utile sau plăcute utilizatorilor. WhatsApp, în schimb, este o aplicație destul de conservatoare.

Noul update este în pregătire și le-ar putea aduce beneficii tuturor utilizatorilor serviciului de chat. Astfel, atunci când update-ul va fi lansat, vei avea posibilitatea să trimiți orice tip de fișier către contactele tale sau către grupurile din care faci parte.

Îmbunătățirea este destul de importantă, deoarece situația curentă nu îți oferă o flexibilitate foarte mare când vine vorba de fișierele pe care le poți trimite. Ești limitat la anumite tipuri de fișiere, cum ar fi PDF-uri, documente Word sau tabele în Excel, printre altele.

Nu e foarte clar de ce restricția aceasta există și a existat până acum, dar partea bună este că aproape am scăpat de ea. Noua funcție, care îți va permite să le trimiți prietenilor orice tip de fișier pe care îl ai în telefon este testată cu un număr limitat de utilizatori, iar extinderea acestui grup este un proces destul de anevoios.

Există totuși ceva limitări, iar aici ne referim la dimensiunile fișierelor pe care le poți trimite. Limita maximă este de 128MB pe iOS, de 100MB pe Android și de 64MB prin intermediul WhatsApp Web, scrie gsmarena.com. Nici aici, din păcate, nu avem o explicație cu privire la limitele relativ arbitrare impuse pentru sistemele de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: