Viitorul iPhone ar putea semăna foarte mult cu Samsung Galaxy S8

Viitorul iPhone ar putea semăna foarte mult cu Samsung Galaxy S8

Va mai dura ceva până când următorul iPhone se va lansa, dar avem informații și render-uri care ne dau sugestii despre viitorul telefon.

Până acum, am văzut diverse informații care ne sugerează că noul iPhone ar putea avea un display OLED curbat, dar și un bezel inferior care să nu mai aibă Touch ID. O nouă fotografie concept, venită de la iDrops, ne arată că viitorul telefon de la Apple ar urma să semene destul de mult cu Galaxy S8.

Site-ul a realizat această imagine folosind un prototip, despre care a oferit detalii un om din interior. Telefonul are un design destul de similar cu cel al Samsung Galaxy S8, cel puțin în materie de design. La fel ca telefonul sud-coreenilor, smartphone-ul din această imagine nu are un buton fizic Home, astfel că ecranul pare foarte mare, având un bezel extrem de subțire pe toate cele 4 laturi.

iphone 8

De asemenea, senzorul de amprentă apare în partea din spatele a telefonului, fiind poziționat sub logoul Apple. O altă schimbare care poate fi văzută în fotografii este așezarea sistemului dual de camere, care ar urma să fie așezate una sub cealaltă, pe verticală, în loc de amplasarea pe orizontală de până acum.

În informațiile apărute de la idropnews.com se vehiculează și faptul că telefonul va avea un spate metalic, pentru un plus de durabilitate. Zvonurile anterioare vorbeau despre un spate de sticlă. Display-ul care ar urma să fie folosit pentru telefon ar fi un panou OLED 2,5D edge-to-edge.

De asemenea, știm că Apple ar lucra și la o tehnologie de recunoaștere facială, care ar putea elimina nevoia unui buton home tradițional. Aceasta este o altă schimbare pe care am văzut-o deja în cadrul lui S8.

Citește și: