Viitorul Apple TV va fi la fel de puternic precum un iPad Pro

Viitorul Apple TV va fi la fel de puternic precum un iPad Pro

Amatorii de Apple TV știu că această categorie de produse nu este foarte des actualizată de Apple, dar sunt șanse foarte mari să avem parte diseară de un nou model.

Când vine vorba de noutățile în materie de hardware pe care Apple le-a programat pentru această seară, lista speculațiilor este destul de numeroasă. În plus, sunt șanse foarte mici să nu fie confirmate de Tim Cook și echipa sa de directori. Vom avea parte de iPhone X, un iPhone 8 și un iPhone 8 Plus. A treia generație de Apple Watch cu conectivitate LTE și posibilitatea inițerii de apeluri telefonice este de asemenea pe listă. Nu în ultimul rând, se pare că vom avea parte un nou Apple TV.

Detaliile despre viitorul player Apple au fost confirmate odată cu lansarea versiunii Golden Master de iOS 11. Mai mulți dezvoltatori creativi au reușit să desprindă informații relevante din acele firmware-uri ajunse online, iar posibilitatea să nu fie adevărate este inexistentă.

Aparent, cel de-al cincilea Apple TV va fi construit în jurul abilității sale  de redare de conținut 4K cu HDR. Același gadget va marca introducerea conținutului 4K pentru achiziție prin intermediul iTunes. În plus, accentul pe clipuri Ultra HD se va datora și abilității de filmare în 4K cu 60 de cadre pe secundă a noilor smartphone-uri Apple. În privința standardelor High Dynamic Range suportate, se pare că vor fi trecute pe listă atât HDR10, cât și Dolby Vision.

În privința performanței, noul Apple TV ce va fi dezvăluit în această seară pe scena din Cupertino va folosi același SoC A10X Fusion cu trei nuclee pe care îl găsim în versiunile actualizate de iPad Pro cu 3GB RAM. Este foarte puțin probabil să vină la pachet cu o schimbare semnificativă de design, dar nici nu este cazul, având în vedere că generația a patra arată mai mult decât decent, fără a fi specială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: