Vei putea vedea filme online într-un nou mod cu Popcorn TIme

Vei putea vedea filme online într-un nou mod cu Popcorn TIme

Dacă îți place să te uiți la filme online și ești un navigator în golful piraților, atunci vestea că Popcorn Time vine cu noutăți nu poate decât să te bucure.

Dacă sunteți consumatori de filme online, dar nu sunteți neapărat dornici să plătiți pentru diverse servicii de streaming pe care le avem la dispoziție, atunci Popcorn Time este exact ceea ce căutați.

Serviciul oferă posibilitatea de streaming și de download a filmelor de care sunteți interesați și a devenit destul de repede unul dintre cele mai populare servicii pentru vizionare de filme online. Indiferent dacă este legal sau nu, oamenii îl folosesc în continuare fără prea multe mustrări de conștiință, iar noutatea de acum le va aduce, cu siguranță, un sport de popularitate.

Echipa din spatele proiectului Popcorn Time are de gând să aducă sutele de titluri disponibile în materie de filme online mai aproape de tine. Cum? Cu ajutorul unei noi aplicații de Android, care este aproape gata, urmând a se lansa în luna iunie.

Aplicația de Android Popcorn Time a fost recreată de la zero și este cunoscută ca versiunea 3.0. În primul rând, aceasta vine cu un redesign complet al interfeței, care pune la treabă elementele de Material Design. Schimbările nu se petrec doar la suprafață, existând o mulțime de noutăți în materie de funcții, de asemenea, arată androidauthority.com.

Performanțele aplicației sunt îmbunătățite, iar cu ajutorul unei noi funcții de descoperire de titluri vei putea găsi filme online care te interesează.

Popcorn Time este un serviciu care a devenit extrem de popular în scurt timp, stârnind numeroase controverse pe fondul (i)legalității acestuia. Dispărut acum trei ani, serviciul a reapărut în forță, fiind continuat ca succesor și promovat chiar și de către echipa originală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: