05 mai 2017 | 10:31

Vei putea juca Dota 2 alături de prieteni, într-o campanie co-op

ACTUALITATE
Vei putea juca Dota 2 alături de prieteni, într-o campanie co-op

Dota 2 este unul dintre cele mai celebre și populare jocuri de tip MOBA, iar acum primește o campanie co-op.

Expansiunea jocului este una destul de așteptată de ceva vreme, iar fanii jocului nu mai au foarte mult de așteptat. Astfel, jucătorii vor avea posibilitatea de a lua parte la o campanie de tip co-op, care vine și cu mai multe misiuni ce fac parte dintr-o poveste. Campania este cunoscută ca Slitbreaker.

Jucătorii care au deja un 2017 Battle Pass vor primi acces gratuit la noua campanie. Aceasta este împărțită în două acte, iar primul dintre acestea va fi disponibil jucătorilor încă de luna aceasta. Următorul act din campanie va putea fi jucat începând cu luna iulie.

Campania presupune crearea unei echipe de patru jucători, care pot fi aduși laolaltă prin sistemul de matchmaking, sau pe care îi poți alege chiar tu, astfel încât să-ți creezi o echipă formată din prieteni. Fiecare echipă de patru jucători va trebui să coopereze de-a lungul unei aventuri în adâncurile Dark Reef, iar pe parcursul călătoriei, jucătorii vor avea de traversat peisaje dintre cele mai diverse, presărate cu monștri periculoși, capcane ascunse, dar și cu alte pericole letale.

De fiecare dată când joci o astfel de misiune co-op, vei primi XP pentru campanie, cu ajutorul unui Desert Sands Baby Roshan exclusiv, disponibil în cadrul Wheel of Rewards. Noua campanie co-op ar putea fi o metodă destul de bună pentru a-i convinge pe fanii jocului să plătească un Battle Pass, de 10 dolari. De asemenea, ar putea fi atrași și alți jucători în Dota 2, mai ales cei care nu au un interes special pentru modul de joc clasic.