Cum poți să iei bătaie în avion, chiar dacă te-ai îmbarcat pe propriul loc [VIDEO]

Cum poți să iei bătaie în avion, chiar dacă te-ai îmbarcat pe propriul loc [VIDEO]
13:00 11.04.2017

Chiar dacă ai un loc rezervat în avion și te-ai îmbarcat acolo unde trebuie, dacă circuli cu United Airlinies riști să iei bătaie când nu te supui regulilor arbitrare.

Pasagerii unui zbor al United Airlines au filmat momentele în care un bărbat este bătut și târât pe culoarul avionului, pentru a fi dat jos de la bord. Nu avem de-a face cu o persoană violentă sau cu vreun incident ciudat, ci cu o politică prost implementată de companie. La fel ca alte companii de zbor, aceștia se bazează pe faptul că pot face mai multe rezervări decât locurile disponibile dintr-o aeronavă, deoarece nu toți pasagerii confirmă aceste rezervări, într-un final.

De această dată, însă, zborul a fost plin și a mai fost nevoie de patru locuri pentru angajați ai companiei, iar însoțitorii de zbor au decis să aleagă, la întâmplare, patru persoane care trebuiau să-și cedeze locurile. Inițial, un cuplu a fost abordat, iar aceștia și-au cedat locurile, însă bărbatul care a luat bătaie a refuzat să facă asta, arătând că este medic și că trebuie să ajungă la timp pentru a putea intra în tura de lucru.

Compania a anunțat de-abia după îmbarcare că este nevoie de locuri, oferind un voucher de 400 de dolari, inițial. Valoarea acestuia a crescut până la 1000 de dolari, fără succes, însă, scrie nytimes.com.

Bărbatul a fost scos târâș din avion, dar la un moment dat, acesta a reușit să se întoarcă pentru câteva clipe la bordul aeronavei, insistând că trebuie să ajungă acasă. Într-un final, acesta s-a prăbușit și a fost scos pe targă din avion.

United Airlines nu este la primul eveniment ”nefericit”, cel mai recent având loc în urmă cu doar două săptămâni, când două tinere nu au fost lăsate să se urce la bord pentru că purtau colanți. În 2010, aceeași companie i-a promis unei femei nevăzătoare că va fi ajutată să coboare din avion după debarcarea pasagerilor. Aceasta a fost ”uitată” în avion, fiind găsită de către personalul de mentenanță.

loading...