Un tonomat de filme piratate îți pune peliculele de la Hollywood direct pe stick

Un tonomat de filme piratate îți pune peliculele de la Hollywood direct pe stick

Similar cu un automat de cafea pe care îl găsiți la locul de muncă, un tonomat din Etiopia oferă doritorilor filme piratate pe stick.

În Statele Unite și în multe țări occidentale există amenzi usturătoare pentru descărcarea de filme piratate. Cei mai fericiți dintre răufăcători rămân fără o conexiune la internet. Cei mai ghinioniști ajung să plătească sute de mii de euro, dacă nu cumva petrec o perioadă de timp în pușcărie pentru că nu-și permit achitarea amenzii.

În același timp, există multe alte teritorii în care pirateria este la ordinea zilei. În multe țări asiatice găsiți DVD-uri cu filme piratate în magazine, nu doar pe străzi vândute pe sub mână. Într-un mall din Etiopia însă, comerțul de filme piratate a fost dus la un alt nivel. Conform unui raport publicat de TorrentFreak, se pare că cineva creat un aparat foarte similar cu un tonomat de cafea sau un bancomat prin intermediul căruia puteți primi filme piratate pe un stick USB. O parte semnificativă din construcția cu 6 porturi USB o puteți vedea în imaginea de mai jos.

Trecând peste faptul că este evident că vorbim de filme piratate, sistemul prin care puteți obține câteva pelicule pe stick este cât se poate de prietenos. Primul pas implică introducerea stick-ului, urmat de navigarea printr-o listă foarte stufoasă de conținut multimedia. Alegeți filmul sau serialul dorit, plătiți pentru achiziția sa și așteptați câteva momente până când acesta este transferat pe USB.

,,Inițial am crezut că aceste filme sunt achiziționate și le-a fost îndepărtată protecția DRM, dar ulterior mi-am dat seama că sunt incluse filme care abia au avut premiera la cinema în aceeași zi. Din câte se pare, tipul responsabil de mentenanță descarcă de pe torrent în fiecare zi și stochează datele pe hard disk-ul din aparat. Aceasta nu era o problemă foarte mare pentru că vorbim de Etiopia unde presupusul guvern democratic are probleme mai importante.” Sursa celor de la TorrentFreak nu s-a sfiit să detalieze experiența utilizării dozatorului de filme piratate.

tonomat filme piratate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: