Trumpgator, o nouă specie de aligator, este recomandat ca „a opta minune a lumii”

Trumpgator, o nouă specie de aligator, este recomandat ca „a opta minune a lumii”

Deși stim deja că lumea animală ne surprinde mai mereu prin modele unice, ușor de remarcat în mulțimea de specii de felurite culori și modele, oamenii de știință identifică „a opta minune a lumii”, care de această dată vine sub forma unui aligator de culoare portocalie, conform Știri din Lume.

Aligatorul portocaliu nu a fost găsit în vreun loc retras și greu de remarcat, ci lângă un iaz din apropierea regiuni Hanahan Charleston, din Carolina de Sud. Modelul are 1,5 metri lungime și și-a câștigat deja admirația în rândul localnicilor, din pricina aspectului său neobișnuit, care poate fi catalogat drept ciudat.

Ceea ce este de remarcat, este că deși nu și-a făcut apariția de prea mult timp, aligatorul este asemănat de cei care l-au zărit cu președintele Donald Trump, și asta pentru că nuanța pielii sale le amintește acestora de cea a părului președintelui american. Din acest motiv, în mediul online acesta capătă o nouă denumire nu tocmai științifică, fiind supranumit #trumpgator.

Nu este greu de observat, pe baza imaginilor puse la dispoziție de localnici și ziariști, că aligatorul nu se diferențiază prea tare la aspect de speciile existente, singura diferență fiind culoarea neobișnuită a pielii. Specialiștii în domeniu afirmă că animalul nu confirmă existența unei noi specii de aligatori, și că cel mai probabil nuanța pe care o poartă în prezent pe piele nu este permanentă, ci se datorează unui accident nefericit.

Aflați mai multe despre aligatorul portocaliu care face furori pe internet

Citește și:
Etichete: