Două trenuri s-au ciocnit între ele într-un parc de distracții

Două trenuri s-au ciocnit între ele într-un parc de distracții

Cel puțin 26 de persoane au fot rănite în urma unui accident care a avut loc într-un parc de distracții din Madrid. Două trenuri de tip montagne russe au intrat unul în celălalt cu o viteză destul de mare. Totul s-a întâmplat în vestitul Parque de Attraciones din Capitala Spaniei. 

Un vagon al caruselului ”Tren de la mina” nu s-a mai putut opri după o cursă și a intrat direct într-un altul plin cu pasageri, care staționa, așteptând să plece. Oficiali ai serviciilor spaniole de urgență au declarat că printre victime se află și șase copii cu vârste sub zece ani. Din fericire, majoritatea rănilor sunt superficiale și nu s-a întâmplat nimic foarte grav. Poliția spaniolă a demarat o investigație pentru a îi găsi pe cei care se fac vinovați de acest accident. Un martor de la fața locului a spus că totul s-a întâmplat din cauza trenului care staționa, acesta fiind blocat la start.

Cursa ”Tren de la mina” este gândită de așa natură încât pasagerii să poarte ochelari de Realitate Virtuală pe parcursul ei. Din această cauză, victimele nu aveau de unde să știe de impactul iminent. Mai mult de jumătate dintre cei răniți și-au pierdut dinții. Roller coaster-ul atinge o înălțime de 17,5 metri și trece prin cascade la viteze de până la 55 de kilometri pe oră. Pasagerii folosesc headset-urile de Realitate Virtuală pentru a-și îmbunătăți experiența, notează Daily Mail.

Tehnicienii parcului de distracție lucrează împreună cu poliția pentru a determina cauza acestui accident. Parque de Atracciones a fost deschis în 1969 și se întinde pe aproximativ 20 de hectare de teren. El este amplasat în Casa de Campo, cel mai mare parc natural din Madrid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: