Trebuie să trăiești periculos ca să ai parte de un Samsung Galaxy S8 transparent [VIDEO]

Trebuie să trăiești periculos ca să ai parte de un Samsung Galaxy S8 transparent [VIDEO]

Dacă aveai impresia că lumea a uitat să fie creativă, acest utilizator de YouTube îți arată cum poți avea parte de un Samsung Galaxy S8 transparent, dar te avertizăm că munca pe care trebuie să o depui nu este ușoară.

Acestui utilizator de YouTube nu îi este teamă să apeleze la șurubelnițe, pistoale de lipit și diluanți pentru a-și transforma telefonul într-unul transparent. Deși poate nici tu nu întâmpini vreo problemă în manevrarea acestor unelte, poate că ții ceva mai mult la S8-ul pe care îl deții și pe care ți-ai cheltuit banii de chirie pe un an de zile.

În video-ul pe care l-a încărcat pe canalul de YouTube JerryRigEverything, acesta răzuiește vopseaua de pe carcasa unui Samsung Galaxy S8 și rezultatul final este un dispozitiv în totalitate transparent, cu un aspect nonconformist.

Munca pe care trebuie să o depui pentru a ajunge la acest rezultat nu este una simplă și acest individ pare să fie obișnuit să trăiască periculos. JerryRigEveryting desprinde partea de sticlă de pe spatele telefonului cu ajutorul căldurii și a unei unelte speciale și contondente. Odată ce a îndepărtat-o acesta se folosește de o substanță care poate îndepărta vopseaua epoxidică. Deși acest pas ar putea fi suficient pentru oricine, acest personaj merge mai departe. Pentru că cipul NFC pentru încărcarea wireless blochează vizibilitatea componentelor din interiorul Samsung Galaxy S8, JerryRigEveryhing decide să îl elimine prin îndepărtarea a 14 șuruburi. În final, decide să securizeze carcasa cu ajutorul unei benzi dublu-adezive, potrivit The Verge.

Acestui utilizator i-a luat mai puțin de o oră pentru a-i oferi dispozitivului Samsung Galaxy S8 o transformare majoră. Rezultatul acestei munci este un telefon transparent, dar care nu mai poate fi încărcat wireless și care nu mai dispune de protecție waterproof.

Citește și: