Primul trailer pentru Turnul Întunecat te va face să vrei să recitești cărțile [VIDEO]

Primul trailer pentru Turnul Întunecat te va face să vrei să recitești cărțile [VIDEO]

Dark Tower (Turnul Întunecat) este una dintre cele mai apreciate opere ale lui Stephen King. Seria de opt romane va primi o ecranizare curând, iar primul trailer tocmai a fost făcut public. 

Seria Dark Tower este una dintre cele mai apreciate dintre cele semnate de Stephen King, iar vestea unui posibil film cu Turnul Întunecat i-a entuziasmat mult pe fanii cărților.

Acum avem ocazia de a vedea și primul trailer, iar dacă este să judecăm după el, filmul va fi de-a dreptul senzațional. În rolurile principale sunt Idris Elba și Matthew McConaughey, dar și tânărul Tom Taylor.

În clipul de mai sus este explicată pe scurt povestea din Turnul Întunecat. Jake Chambers (Tom Taylor) are coșmaruri despre o lume distrusă aproape în întregime, dar și despre un pasaj ciudat care îl poate duce către acea lume.

Curând, puștiul descoperă că totul e real și găsește și pasajul. Călătoria prin el îl propulsează direct în mijlocul unui conflicat care ar putea avea ca repercusiune distrugerea întregului univers. Lumea întreagă este apărată de o structură misterioasă, numită Turnul Întunecat (Dark Tower), iar prăbușirea acesteia este iminentă.

Roland Deschain (Idris Elba) este un pistolar care vrea să împiedice acest lucru și care încearcă să-l oprească pe Bărbatul în Negru (Matthew McConaughey) înainte ca acesta să-și ducă planul întunecat la bun sfârșit.

 

Filmul este programat să ajungă în cinematografe în luna august a acestui an și pare a fi unul dintre cele mai bune filme SF/fantasy ale anului 2017.

Citește și:
Etichete: