Tesla Model 3 este noua mașină care iese din fabrica lui Elon Musk

Tesla Model 3 este noua mașină care iese din fabrica lui Elon Musk

După luni bune de așteptări, prime Tesla Model 3 a ieșit de pe porțile fabricii, Musk dezvăluind planurile pentru mașină.

Elon Musk a vorbit despre faptul că prima mașină este gata, fiind nevoie doar de câteva verificări finale ale acesteia. La fel ca în cazul altor mașini produse de Tesla, Musk este cel care va primi primul automobil produs, însă de data aceasta nu a fost el cel care a comandat prima mașină. Ira Ehrenpreis a fost cel care a plătit pentru prima mașină, însă i-a oferit-o lui Musk drept cadou aniversar.

Încă nu se știu foarte multe despre schimbările care s-au petrecut cu Tesla Model 3, de când aceasta a fost dezvăluită pentru prima dată, în 2016. Cel mai probabil, astfel de detalii vor fi făcute publice pe 28 iulie, când 30 de astfel de automobile vor ajunge la primii 30 de clienți de pe lista de așteptare.

Cu toate acestea, Musk a dat deja câteva indicii care ne sugerează că nu vor fi schimbări foarte mari față de prototipurile dezvăluite în luna martie. În ultimele luni, s-a lucrat doar la mici lucruri care să pregătească Tesla Model 3 de drum.

Dezvăluirea de acum a automobilului este, în mare parte, simbolică. Asta deoarece producția va ajunge la 20.000 de mașini pe lună abia în decembrie, dar numărul este destul de mic față de sutele de mii de rezervări făcute deja începând cu martie 2016, relatează engadget.com. Cu toate acestea, ne uităm deja la un capitol important din planurile lui Elon Musk, având în vedere că acesta și compania sa pot produce mașini electrice care se adresează maselor și nu doar unui public select.

Citește și: