Telekom vine cu oferte noi pentru cartele și abonamente

Telekom vine cu oferte noi pentru cartele și abonamente

Noile oferte Telekom sunt destinate atât utilizatorilor de cartele, cât și celor care au abonamente de la operatorul telecom.

Operatorul Telekom pregătește noi oferte pentru această toamnă, prețurile acestora începând de la 5 euro. Ofertele speciale fac parte din campania #Netliberare, desfășurată de către operator, aducând beneficii atât celor care folosesc cartele, cât și celor care au abonamente la Telekom.

Utilizatorii de cartele vor putea beneficia de trafic necontorizat în aplicațiile Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp, beneficiind totodată și de 30GB de internet la viteze 4G, începând de la 5 euro.

De asemenea, utilizatorii care au abonamente Telekom și care au și servicii fixe furnizate de către companie vor beneficia de 50 GB de trafic de date pentru a putea folosi aplicația Telekom TV. Cu ajutorul acesteia, te poți uita la Telekom Sport, la HBO și la Cinemax direct de pe telefonul mobil, iar abonamentele încep tot de la 5 euro.

În plus, dacă ești fan fotbal, atunci te vei bucura de toate meciurile din UEFA Europa League și UEFA Champions League, dacă ai un abonament de Internet TV și de servicii mobile. Serviciul este disponibil atât pe televizor, cât și pe calculator, pe telefon sau pe tabletă, cu ajutorul aplicațiilor aferente.

Nu în ultimul rând, între noile oferte Telekom se regăsește și opțiunea Pauză și Continuare, parte din serviciul Internet TV. Dacă nu mai poți aștepta până la pauză, cu acest serviciu poți pune pauză meciului la care te uiți, chiar dacă e transmis în direct, iar apoi poți da continuare, iar meciul va continua exact de unde l-ai oprit.

Toate detaliile despre noile oferte Telekom pot fi găsite pe site-ul operatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: