Telekom îți oferă 100GB de internet dacă mergi la Untold

Telekom îți oferă 100GB de internet dacă mergi la Untold

Untold se apropie, iar operatorii telecom vin cu oferte interesante: dacă mergi la festival, primești 100GB de internet de la Telekom.

Dacă folosești serviciile celor de la Telekom, ai ocazia să primești un bonus destul de consistent în ceea ce privește internetul pe mobil. Astfel, poți primi 100GB de internet de la Telekom dacă ai un bilet valabil pentru Untold.

Pentru a putea beneficia de acest bonus, va trebui să mergi pe site-ul www.netliberare.ro, unde îți poți valida biletul pentru Untold, proces în urma căruia vei putea primi bonusul. Este important de reținut că poți activa bonusul până în data de 6 august 2017. De asemenea, nu vei putea folosi internetul oricât dorești, ci doar timp de 60 de zile după activarea bonusului, acesta urmând să expire după două luni.

Bonusul de 100GB de internet de la Telekom vine în completarea unei noi oferte pentru clienți. Aplicația Untold pentru smartphone-uri cu Android și iOS beneficiază de o secțiune de radio, unde poți găsi diverse melodii ale artiștilor preferați.

Festivalul Untold se va desfășura în intervalul 3 – 6 august 2017, în Cluj-Napoca. Pe cele șapte scene amplasate aici, vor urca sute de artiști care acoperă o varietate extrem de mare de genuri muzicale. Festivalul va debuta joi, iar cele mai importante nume de pe scene sunt următoarele, așa cum relatează și adevărul.ro.

Joi: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire.

Vineri: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon.

Sâmbătă: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing.

Duminică: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler.

Etichete: