Telefonul cu cea mai mare baterie are parte de un upgrade

Telefonul cu cea mai mare baterie are parte de un upgrade

Telefonul cu cea mai mare baterie din lume, Oukitel K10000 Pro, are parte de primul upgrade. Noua versiune a acestuia va veni la pachet cu funcția de Fast Charging și este de așteptat să coste sub 1000 de lei, la fel ca ediția acestuia lansată anul trecut. Despre telefonul cu cea mai mare baterie găsiți și mai multe detalii aici.

Varianta reiterată a lui Oukitel K10000 Pro dispune tot de o baterie de 10.000 mAh, aproape dublu față de următorul competitor, însă acum are dotări tehnice mai bune. Modelul nou al telefonului cu cea mai mare baterie din lume este gândit pentru utilizatorii care au o problemă cu încărcarea acestuia. Conform testelor independente, cei 10.000 mAh se încarcă în numai două ore și 30 de minute cu ajutorul tehnologiei de Fast Charging. De asemenea, cu setări speciale de economisire a energiei, Oukitel K10000 Pro poate rezista chiar și două zile.

Telefonul cu cea mai mare baterie: Specificații

Noul model al telefonului cu cea mai mare baterie are un display de 5,5 inci Full HD, mai bun față de cel de anul trecut care se limita la o rezoluție 720p. Oukitel K10000 Pro are acum 3GB de RAM și 32GB spațiu de stocare, față de ediția anterioară care avea 2GB RAM și 16GB de stocare internă. Procesorul este un octa-core Mediatek MT6750T de 1.5GHz. Telefonul cu cea mai mare baterie suportă acum carduri microSD de pînă la 64GB. Camera foto de pe spatele terminalului rămâne la 13 megapixeli, iar cea frontală va fi și ea tot de 5 megapixeli. Noul terminal va sosi la pachet cu Android 7.0 Nougat.

Chiar dacă acest model are o baterie de cinci ori mai mare decât un iPhone 7, autonomia nu este atât de mare precum s-ar presupune. Oukitel K10000 Pro are o autonomie de 24 de ore de utilizare, adică două zile dacă punem la socoteală și nopțile. Procesorul este unul economic și limitat, experiența nu va fi fluentă iar lag-ul își va face și el simțită prezența. Prețul Oukitel K10000 Pro este de aproximativ 180 de dolari și există zvonuri că va crește până la 250 de dolari, notează ComputerBlog.ro.

Etichete: