Telefoane chinezești care nu te lasă la greu: Cinci modele de încredere

Telefoane chinezești care nu te lasă la greu: Cinci modele de încredere

Când spui telefoane chinezești, te poți gândi la telefoane care nu te lasă la greu și care sunt disponibile pentru o varietate destul de mare de bugete.

De cele mai multe ori, când vorbim despre produse care vin din China, încă avem în minte stereotipurile obiectelor de calitate îndoielnică. Lucrurile nu mai stau așa de ceva vreme, iar segmentul smartphone-urilor este destul de elocvent pentru argumentul nostru. Odată cu creșterea popularității telefoanelor inteligente, în general, a crescut și numărul de producători care să creeze astfel de dispozitive.

Astăzi, avem pe piață o mulțime de telefoane chinezești. Unele dintre acestea sunt telefoane renumite, asamblate în fabrici din China, dar purtând branduri de top. Altele, însă, sunt telefoane create chiar de branduri locale din China. Nu sunt cele mai sonore nume, dar asta nu înseamnă că telefoanele sunt mai prejos decât cele cunoscute. Mai jos aveți cinci telefoane chinezești care acoperă o plajă largă de bugete, astfel încât să găsiți ceea ce vă interesează.

Telefoane chinezești cu specificații de top: Smartphone LeTV LeEco Le Max 2

LeTV LeEco Le Max 2 este un telefon chinezesc high-end, având la bază procesorul Snapdragon 820, alături de 6GB de memorie RAM. AI la dispoziție și 128GB de spațiu de stocare, ideali pentru a stoca fotografiile pe care le vei face cu ajutorul camerei de 21 de megapixeli. Ecranul este generos, de 5,7 inci, iar rezoluția este una pe măsură, de 2560 x 1440 pixeli. În plus, smartphone-ul folosește Android 6.0, personalizat cu eUI 5.6. Toate informațiile despre LeTV LeEco Le Max 2 sunt AICI.

Telefoane chinezești de buget: Smartphone Doogee X5 Max Pro

Smartphone-ul DooGee X5 Max Pro vine cu un ecran IPS de 5 inci și diagonala de 1280 x 720 pixeli, iar camera foto a telefonului are senzor de 8 megapixeli. Bateria este un punct forte al telefonului chinezesc, având o capacitate de 4000mAh, care te va face să uiți de încărcător. Telefonul are și 2GB de memorie RAM, dar și un procesor MT6737, care are arhitectură quad-core și care rulează la 1,3GHz. Nu în ultimul râd, telefonul este dual SIM. Toate detaliile despre Doogee X5 Max Pro le găsești AICI.

Telefoane chinezești cu baterie mare: Leagoo Lead 7

Leagoo Lead 7 este un telefon chinezesc în care te poți încrede dacă ai nevoie de o baterie care să te țină chiar mai mult de o zi. Acumulatorul are o capacitate de 4500mAh, mai mult decât suficientă pentru ecranul de 5 inci, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Smartphone-ul are 1GB de memorie RAM și un procesor quad-core de 1,3GHz. În plus, acesta este dual SIM, astfel că poți folosi un mini-SIM și un nano-SIM. Camera foto are un senzor de 13 megapixeli, în timp ce cea secundară are 8MP. Toate specificațiile lui Leagoo Lead 7 sunt AICI.

Telefoane chinezești de top: ZTE Axon 7

ZTE Axon 7 are specificații destul de bune, mai ales dacă ne uităm la procesorul Qualcomm Snapdragon 820, care rulează la 2,15+1,6GHz, dar și la memoria RAM, de 4GB. Smartphone-ul vine cu 64GB de spațiu de stocare, dar poți folosi și un card microSD de până la 128GB. Ecranul AMOLED are rezoluția de 2560×1440 pixeli, desfășurată pe un panou de 5,5 inci. Camera foto principală este capabilă să filmeze 4K, datorită senzorului de 20MP, iar camera secundară este de 8 megapixeli. Lista completă de specificații a lui ZTE Axon 7 este AICI.

Telefoane chinezești pe care te poți baza: Meizu Metal

Meizu Metal oferă un design plăcut și vine cu un ecran generos, de 5,5 inci, care are rezoluție Full HD și protecție Dinorex T2X-1. Camera foto are un senzor de 13 megapixeli, în timp ce camera secundară are 5MP. Smartphone-ul are 2GB de memorie RAM și 16GB de spațiu de stocare, alături de care poți adăuga un card microSD de până la 128GB. Procesorul octa-core are 2GHz, iar bateria are capacitatea de 3140mAh. Toate detaliile despre Meizu Metal sunt AICI.

Citește și: