Supereroii DC se reîntâlnesc în cel mai recent trailer Justice League [VIDEO]

Supereroii DC se reîntâlnesc în cel mai recent trailer Justice League [VIDEO]

Trailerul noii serii Justice League ne indică unele dintre cele mai incitante scene și momente pe care le vom putea vedea în detaliu odată cu apariția filmului.

În acest prim trailer, cu care avem de a face de când a fost filmul Justice League anunțat, ni se relevă o nouă acțiune. Lumea este supusă unui nou pericol, și salvarea ei depinde de Bruce Wayne și de Diana Prince care trebuie să aducă împreună eroii care să salveze ziua.

Bruce Wayne (Ben Affleck) o alertează pe Wonder Women (Gal Gadot) cu privire la pericolul care se apropie și căruia trebuie să îi facă față. Ocazie cu care ne sunt introduși membrii Justice League care se reîntâlnesc pentru a înfrânge forțele răului: Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și Flash (Ezra Miller), conform The Verge.

Trailerul ne aduce în prim plan o scurtă imagine asupra amenințării care paște Pământul și avem astfel ocazia să vedem o scurtă întrezărire despre felul în care se vor desfășura luptele, în stilul specific al filmelor DC. Creația cinematografică nu dezamăgește și pare să avem în față o peliculă încărcată de acțiune. De asemenea, putem vedea câteva momente cu Lois Lane (jucată de Amy Adam) și pe Commissioner Gordon (jucat de J.K. Simmons).

Regizat de Zack Snyder (care ne-a mai adus în față două filme de același calibru: Man of Steel și Batman v Superman: Dawn of Justice), Justice League este răspunsul universului DC la echipa de supereroi propusă de Marvel în faimoasa peliculă Avengers. Din fericire, momentele surprinse în trailer par să continue trendul primului teaser Justice League, aducând universului DC o necesară doză de umor bine calibrat.

Premiera acestei serii va avea loc pe 17 noiembrie, 2017, și ne așteptăm să fie la fel de fantastică precum se preconizează pe baza acestui trailer, mai ales pentru că toate numele mari vor avea la dispoziție propriul moment de strălucire.