Star Trek revine pe micile ecrane. Cum arată noul trailer

Star Trek revine pe micile ecrane. Cum arată noul trailer

După 12 ani de așteptări, fanii Star Trek se vor putea bucura, din nou, de o serie televizată. Star Trek Discovery va ajunge pe micile ecrane în toamna lui 2017, însă nu se știe încă data exactă a lansării.

Astăzi a apărut primul trailer pentru noul serial și cred că toată lumea e de acord că arată destul de bine. Acțiunea serialului se va petrece cu 10 ani înainte de primele evenimente din seria originală, apărută în 1966, deci putem spune că este vorba de un prequel.

Primul sezon va avea 15 episoade și va fi o producție marca CBS. Au trecut 562 de zile de când rețeaua de cablu americană a anunțat Star Trek Discovery, iar până acum semnalele au fost mixte. Până acum. Următoarea apariție care a avut legătură cu noua producție a fost la San Diego Comic Con în 2016, unde am putut vedea pentru prima oară nava care urmează să fie inclusă în serial.

De asemenea, printre noile personaje, îl vom vedea pe tatăl lui Spock, un nou extraterestru numit Locotenentul Saru, precum și alte câteva personaje importante, precum Căpitanul navei Discovery, Philippa Georgiou, sau comandantul Michael Burnham, notează publicația Cnet.com.

Serialul vine și pe fondul dorinței de a capitaliza imaginea Star Trek, care a renăscut odată cu filmele care au apărut de curând, regizate de JJ Abrams. Începând cu Star Trek-ul din 2009, continuând cu Into Darkness (2013) și Beyond (2016), SF-ul despre viitorul Universului nostru a câștigat atât fani noi și tineri, cât i-a și apropiat din nou pe cei vechi. Astfel că atunci când CBS a anunțat apariția unui serial, reacțiile au fost foarte bune.

Distribuția noii serii va reuni laolaltă nume precum Jason Isaacs, Doug Jones, Shazad Latif sau Sonequa Martin-Green. De asemenea, Star Trek Discovery va fi disponibil și pe Netflix, la scurt timp după lansarea Sezonului 1, care urmează să aibă loc, cel mai probabil, în septembrie.

Citește și: