04 mai 2017 | 16:42

Specificațiile viitorului OnePlus 5 au apărut pe internet și sunt promițătoare

ACTUALITATE
Specificațiile viitorului OnePlus 5 au apărut pe internet și sunt promițătoare

OnePlus 5 este un telefon destul de așteptat, iar cele mai importante specificații ale dispozitivului au apărut pe internet.

În ultimii ani, producătorul chinez OnePlus a scos pe piață o mulțime de telefoane cu performanțe ridicate și cu prețuri decente, astfel că sunt mulți care așteaptă viitorul telefon din serie. Pe Weibo au apărut noi speculații cu privire la specificațiile noului telefon. Majoritatea dintre informații coincid cu zvonurile din trecut, astfel că e aproape sigur că vom avea un sistem de camere duale verticale pe spatele smartphone-ului.

Aproximativ toată lumea se așteaptă ca viitorul OnePlus 5 să aibă procesorul Snapdragon 835, dar există dispute cu privire la cantitatea de RAM pe care telefonul o va avea. Zvonurile inițiale vorbeau despre 8GB de memorie RAM, dar actualele informații spun că device-ul va avea 6GB de memorie. Senzorul de amprentă va rămâne în partea din față a telefonului, în timp ce spațiul de stocare ar pune la dispoziție 128GB. Nu este exclusă, totuși, varianta unui telefon cu 8GB de RAM și 256GB de spațiu de stocare, lansat la o dată ulterioară.

Bateria va avea o capacitate de 3,600mAh, în timp ce încărcarea va putea fi efectuată cu 25% mai rapid, în comparație cu modelul OnePlus 3T. Dacă sperați să aflați ceva despre jack-ul de căști, de 3,5mm, ați putea fi dezamăgiți. Niciun zvon de până acum nu confirmă existența unui asemenea conector pentru căști, arată phonearena.com.

Ca întotdeauna, informațiile trebuie tratate cu o doză de scepticism. Dacă, însă, specificațiile sunt reale, iar prețul va fi mai mic decât cel al S8-ului sau al viitorului iPhone, ceea ce e foarte probabil, atunci OnePlus 5 va fi un nou telefon de succes al producătorului chinez.