Noile flagship-uri Sony Xperia vor veni pe piață cu un redesign complet

Noile flagship-uri Sony Xperia vor veni pe piață cu un redesign complet

Telefoanele din gama Sony Xperia vin cu specificații de top și cu funcții interesante, însă la capitolul design compania a rămas în urma competitorilor.

În februarie, Sony a luat prin surprindere competitorii, reușind să prezinte la Mobile World Congress primul telefon cu Snapdragon 835. În plus, smartphone-ul de top din gama Sony Xperia, de la vremea aceea, era capabil să filmeze la 960 de cadre pe secundă, dar ”știa” să lucreze și cu conținut 4K HDR.

Cu toate acestea, ecranele Infinity și FullVision de la Galaxy S8, respectiv LG G6, au reușit să facă Sony Xperia XZ Premium să pară vechi încă de la lansare. Lucrurile nu s-au îmbunătățit nici odată cu apariția lui XZ1, care păstrează aceleași linii de design precum modelele anterioare.

Mai multe zvonuri din piață sunt confirmate chiar de către un oficial al companiei, care a vorbit despre schimbarea radicală de care vor beneficia viitoarele telefoane din gama Sony Xperia.

Kenichiro Hibi, director general al Sony India, încă din 2012, a vorbit cu presa locală, indicând că ”noua generație de produse” aflate în lucru vor aduce ”un design complet nou”. Hibi nu a confirmat și când vor apărea pe piață aceste noi dispozitive, dar ne putem aștepta să fie vorba despre un succesor pentru XZ Premium, care ar trebui să apară undeva în primăvară. Dacă schimbarea de design ar avea de așteptat până în toamnă, ar putea fi prea târziu.

Rămâne de văzut despre ce schimbare de design este vorba, însă putem spera că Sony a luat decizia de a face parte din noul trend, al ecranelor fără margini, eventual și cu format 18:9.

Citește și: