27 mai 2017 | 14:00

Care e singura aplicație de pe telefonul lui Donald Trump

ACTUALITATE
Care e singura aplicație de pe telefonul lui Donald Trump

Donald Trump a stârnit controverse foarte mari pe perioada campaniei electorale iar nici după ce a fost ales nu s-a lăsat mai prejos. Președintele Statelor Unite ale Americii folosește Twitter ca pe un mod principal de comunicare cu publicul său, prezența și reacțiile sale pe reațeaua de socializare fiind intens dezbătute.

Până în urmă cu câteva luni, Donald Trump folosea un vechi terminal Samsung S3. Evident, nu banii erau problema pentru magnatul american, ci lipsa de interes pentru tehnologie. De când a devenit președinte, acesta a trecut la un iPhone de ultimă generație. Însă nici pe acesta nu-l folosește la capacitate maximă. Mai precis, are o singură aplicație instalată pe el, care să nu fie nativă. Ați ghicit despre care este vorba?

Se pare că singura aplicație non-nativă care e instalată pe iPhone-ul lui Trump este Twitter. Ceea ce nu este deloc de mirare, având în vedere prezența covârșitoare pe care noul Președinte o are pe rețeaua socială respectivă. Aceasta îi permite accesul facil la platforma de ”micro-blogging” pe care o folosește cu atâta ardoare în scopul denigrării dușmanilor lui sau în scopul de a promite mai multe lucruri pe care nu le poate realiza, notează Mashable.

Oricum, acesta este un pas înainte. În timpul campaniei electorale, Trump a declarat că nici măcar nu-și posta singur faimoasele tweet-uri, ci că avea o tânără angajată special să se plimbe după el cu un telefon în mână. Atunci când acestuia îi venea o idee, o urla către respectiva femeie, iar aceasta urma s-o posteze pentru el, pe contul său.

Staff-ul de la Casa Albă este provocat să-i facă programul lui Trump în așa fel încât să stea mai puțin pe Twitter sau cu ochii în televizor, și să petreacă mai mult timp făcând lucruri care contează cu adevărat. Faptul că acesta are un telefon folosit în mod special pentru trimis mesaje în eter, către urmăritorii săi, nu ajută.