Session e un nou joc care te face să-ți retrăiești adolescența

Session e un nou joc care te face să-ți retrăiești adolescența

Simulatoarele de skating au fost multe și mărunte în ultimele două decenii, dar Session încearcă să aducă respectiva rețetă în secolul 21 printr-un realism sporit. 

M-am jucat Tony Hawk’s Pro Skater 2 la vârsta de 17-18 ani și a fost primul joc de la care am simțit o creștere semnificativă a nivelului de adrenalină. Nu conta că nu încerca să fie un simulator de skating, ci doar să-ți stârnească interesul pentru acest sport. În 2017, jocurile încearcă să fie cât mai realiste, mai ales când vine vorba de simulatoare. Tocmai din acest motiv, Session are toate șansele să-ți schimbe radical opinia despre ce înseamnă un joc de skating.

Pentru prima oară în istoria jocurilor de acest tip, titlul celor de la Crea-ture Studios vrea să te învețe trucuri de skating la un alt nivel. Ideea este că fiecare stick de pe controller e aferent unui picior, iar logica pe care o pui în aplicare pentru a recrea niște trucuri, nu implică doar să apeși agresiv pe butoane.

Rezultatul final este un realism sporit și o experiență de învățare un pic mai prietenoasă. Aici nu este vorba despre scoruri mari, ci despre exercițiu și divertisment. Jocul va fi disponibil pentru Xbox One și PC, dacă își va atinge campania de crowdfunding.

Creatorii Session caută să-și finanțeze jocul prin Kickstarter. Campania este accesibilă pe Kickstarter și, la momentul redactării acestui material, a reușit să genereze puțin sub 70.000 de dolari, adică și-a atins targetul de 62.883 dolari. Există însă câteva valori țintă adiționale care vor extinde semnificativ valoarea sesiunilor de gaming în Session. Abia la 360.000 de dolari va fi introdusă o experiență online de multiplayer și la 450.000 de dolari va fi disponibil in-game un mecanism prin intermediul căruia îți poți imortaliza sesiunile de skating în format video și le poți posta online.

Dacă vrei să pui mâna pe produsul final, este suficient să investești 20 de dolari, iar cu un pic de noroc te vei putea juca o versiune beta în luna mai a anului viitor. Jocul final este programat pentru iulie 2019.

Sursa: Kickstarter