Seagate IronWolf și IronWolf Pro sunt soluții ideale pentru NAS

Seagate IronWolf și IronWolf Pro sunt soluții ideale pentru NAS

Seagate Technology a lansat în România hard discurile IronWolf și IronWolf Pro, cu capacități de până la 10TB, din recent lansata gamă de produse Guardian Series, se arată într-un comunicat remis Playtech.

Noile hard discuri sunt create atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru companiile de orice mărime și se adresează celor care caută soluții de stocare fiabile, securizate și performante. IronWolf a fost creat pentru aplicații de stocare NAS, pregătit în cele mai grele condiții de lucru, performant și scalabil, pentru situații care cer soluții multi-drive într-o varietate extinsă de capacități de stocare. Ideal în configurații NAS de la 1 la 8 discuri, RAID pentru computere Desktop și servere, servere de stocare multimedia și configurații cloud personale, IronWolf reprezintă o soluție versatilă, ce se adaptează rapid, indiferent de configurațiile cerute.

IronWolf și IronWolf Pro vin și cu serie de tehnologii speciale. AgileArray  este o tehnologie creată pentru a optimiza performanța discului prin mecanisme de control al erorilor, balansare dual-plane și management al consumului de energie, dar si optimizare RAID în medii de lucru multi-bay cu cel mai avansat management de consum al energiei.

Rotational Vibration (RV) mitigation permite datelor de pe disc să fie citite cu ajutorul unu ac care preia informațiile. Având în vedere că cele mai mici vibrații pot genera erori de citire, RV mitigation elimină aceste neajunsuri în mediile multi-drive, unde sunt cele mai des întâlnite, prin integrarea de senzori care anticipeaza si previn modul de citire al datelor.

Având în vedere că orice afacere aflată în dezvoltare necesită spațiu de stocare, IronWolf este optimizat pentru dispositive NAS în medii Multi-RAID cu multiple cereri de acces al informațiilor, unde performanța și timpul de răspuns sunt cruciale bunei funcționări a unei companii. IronWolf oferă posibilități ușoare și rapide de extindere a capacității de stocare în versiuni ale discurilor de 10TB, 8TB, 7TB, 6TB, 4TB, 3TB, 2TB, 1TB funcție de cerințele unei afaceri, sau chiar a utilizatorilor obișnuiți. Discurile IronWolf Pro ridică standardele la un nou nivel cu tehnologia multi-user ce asigură o rată de încărcare de 300TB/an.

Datele sunt importante, iar un plan de protecție a acestora asigură  continuitate în cazul unui eveniment neprevăzut – deteriorări mecanice sau alte tipuri de accidente. Planul de protecție oferă acces la o echipă de experți în recuperarea datelor ce au reușit să atingă o rată a satisfacției clientului de 95% și care sunt puși la dispoziția utilizatorilor în cazul unor evenimente nefericite. Subscripția Rescue Plan este gratuită pentru clienții IronWolf Pro și oferă protecție timp de 2 ani, după care utilizatorii pot alege o extindere a abonamentului.

 Seria IronWolf face parte din gama de produse Guardian ce beneficiază de cele mai noi tehnologii pentru viteză, capacitate de stocare și specificații tehnice, ce includ aplicatii de stocare si tip NAS, sisteme de calcul personale, de creatie sau design, gaming online, afaceri mici și mijlocii dar și sisteme de supraveghere de mari dimensiuni.

Produsele IronWolf sunt acum disponibile prin intermediul tuturor partenerilor Seagate dar si a magazinelor online de specialitate. Pentru mai multe informații despre Seria Seagate Guardian Series și alte produse Seagate vă rugam vizitați www.seagate.com/internal-hard-drives.

Citește și:
Etichete: