Samsung se pregătește să lanseze un telefon pliabil în 2018

Samsung se pregătește să lanseze un telefon pliabil în 2018

Samsung are planuri mari pentru 2018, iar apariția unui telefon pliabil este una dintre ideile îndrăznețe care ar putea deveni realitate anul viitor.

Abia ce s-a lansat Samsung Galaxy Note 8 acum aproape o lună, că sud-coreenii au deja un plan îndrăzneț pentru anul viitor, dorind să aducă pe piață un telefon pliabil.

Noul smartphone ar urma să aibă un display care se îndoaie, iar telefonul ar face parte din gama Galaxy Note 8. DJ Koh, președintele diviziei mobile a Samsung a discutat cu reporterii în timpul unei conferințe de presă din Coreea de Sud, afirmând că mai sunt anumite obstacole ce trebuie rezolvate înainte ca lansarea unui telefon pliabil să devină realitate.

Conform lui DJ Koh, există anumite probleme identificate deja de către ingineri și pentru care se caută rezolvări, arată computerblog.ro. În plus, șeful diviziei de mobile spune că nu dorește lansarea unui produs care să vândă un număr mic de unități. Acesta vrea ca oamenii să aibă o părere bună despre telefonul pliabil, deoarece există în planurile companiei adoptarea unui astfel de design în viitor.

Aceasta este prima dată când oficialii Samsung au discutat public despre planurile pentru un telefon pliabil, cu toate că am avut parte de zvonuri cu privire la existența unui astfel de smartphone încă de acum câțiva ani.

Compania sud-coreeană a dezvăluit un prototip de ecran AMOLED care se curbează încă din 2012, iar acum un an, a înregistrat un brevet pentru un telefon care se pliază, așa cum se închideau telefoanele cu clapetă. Rămâne de văzut dacă 2018 este anul în care vom vedea un astfel de telefon, sau dacă problemele legate de crearea unui display rezistent la îndoituri constante necesită mai mult timp pentru rezolvare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: