Samsung se joacă cu focul și relansează Note 7

Samsung se joacă cu focul și relansează Note 7

Câteva poze cu noul și îmbunătățitul Note 7 au ”scăpat” astăzi pe Internet. Samsung își asumă un risc uriaș de imagine după eșecul total care a însemnat acest telefon și mai bagă o fisă.

Prima alterație adusă ”noului” model este exact aia la care te aștepți. Au schimbat bateria ca să se asigure că noile lor terminale nu vor mai exploda în mod aleatoriu în mâna utilizatorilor. Nu știu dacă această idee a Samsung este de salutat. Pare o reciclare a unui produs falimentar care a însemnat cel mai mare eșec din istoria companiei sud-coreene. Dar știu ei mai bine ce fac. Produsul se va vinde mai întâi pe anumite piețe, neexistând prea multe detalii în această zonă.

De asemenea, designul nu va fi alterat deloc. Va arăta exact ca vechea tentativă de flagship. Asta înseamnă că și specificațiile vor rămâne aceleași, procesor Exynos 8890, 4GB RAM, ambele sub un display de 5,7 inci Quad HD. Verisunea nouă se va numi Galaxy Note 7R, notează ubergizmo.com.

Tot din aceste imagini mai observăm că bateria va fi una mai mică, de 3200 mAh, terminalul urmând să vină preinstalat cu Android 7.0 Nougat. Camera foto va fi aceeași de pe vechea versiune explozivă, urmând să aibă 12 megapixeli. Chiar dacă Samsung nu a confirmat încă oficial această informație, noul Note va fi disponibil, cel mai probabil, pe piața sud-coreană și pe celelalte piețe emergente care se află în zona Asiei. Compania a confirmat însă faptul că noul Note 7 Refurbished nu va fi pus în vânzare și pe piața din SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: