Samsung pregătește un telefon cu clapetă care îți amintește de Galaxy S8

Samsung pregătește un telefon cu clapetă care îți amintește de Galaxy S8

Am mai vorbit despre ideea unui telefon cu clapetă din partea Samsung, iar acum avem și imagini cu noul prototip.

Telefoanele cu clapetă, precum și cele cu șină, au dispărut aproape în întregime în prezent, producătorii preferând să creeze smartphone-uri ”dintr-o bucată”. Cu toate acestea, am putea asista la o revenire în ceea ce privește acest design.

Conform surselor, Samsung pregătește să dezvăluie un astfel de telefon cu clapetă care va veni cu specificații de top și care preia elemente de design de la Galaxy S8. Cel puțin asta înțelegem din imaginile de mai sus, cu toate că nu avem o confirmare oficială a telefonului din partea companiei.

Noul telefon cu clapetă de la Samsung va avea modelul SM-G928, iar smartphone-ul din imagine este SM-W2018. Acesta are două display-uri de câte 4,2 inci fiecare, unul pe care îl poți accesa când telefonul deschis, și altul accesibil când telefonul este închis.

Singura problemă legată de smartphone este că acesta nu se va lansa și pe piețele din Europa sau din SUA. Telefonul urmează să fie dedicat unor piețe foarte specifice din Asia, China fiind probabil cea mai importantă piață de desfacere.

Având în vedere acestea, telefonul cu clapetă de la Samsung arată ca un telefon de top. Acesta ar urma să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 821, dar și 4GB de RAM. La capitolul stocare, acesta va avea 64GB, iar în ceea ce privește bateria, aceasta va avea o capacitate de 2300mAh.

Telefonul va avea și o cameră principală de 12 megapixeli, dar și una de 5 megapixeli, pentru selfie-uri, alături de încărcare wireless, NFC și Samsung Pay. Cel mai probabil, acesta va avea un senzor de amprentă, probabil sub camera foto.