Următorul smartwatch Samsung Gear ar putea avea un display în jurul display-ului

Următorul smartwatch Samsung Gear ar putea avea un display în jurul display-ului

Samsung a auzit că-ți plac display-urile așa că următorul smartwatch al companiei ar putea avea un display în jurul display-ului, ca să te poți uita la display chiar și atunci când când display-ul e închis. 

Ca să trecem peste mema cu Xzibit, să vorbim despre unul dintre cele mai recente brevete ale Samsung. Se știe faptul că sud-coreenii lucrează de ceva timp la ecrane flexibile și curbate. De la Samsung Galaxy Note Edge încoace, lumea tot așteaptă lansarea unui telefon pliabil, dar acesta întârzie să apară.

Totuși, asta nu înseamnă că cei de la Samsung stau degeaba. Următorul display curbat ar putea ajunge pe rotița de pe cadranul următorului smartwatch din gama Samsung Gear S.

Astfel, rotița care acum le permite utilizatorilor de Samsun Gear S2 și Gear S3 să controleze meniul smartwatch-ului ar putea avea și funcționalitatea de a afișa informații importante precum ora, vremea sau data, dar nu e exclus ca și unele notificări să poată apărea acolo.

Acest display ar urma să stea aprins constat și i-ar scuti pe utilizatori de ridicarea mâinii pentru activarea display-ului principal, dar din cauza lui, cadranul nu se va mai putea roti la nesfârșit, ci doar 90 de grade.

Nu știm cât de practică este această funcționalitate, dar având în vedere că ceasurile inteligente tind să devină din ce în ce mai subțiri, s-ar putea ca display-ul suplimentar să nu permită reducerea grosimii în cazul următorului Samsung Gear S, iar asta s-ar putea dovedi un punct în minus.

Rămâne de văzut, totuși, dacă acest brevet va fi pus în aplicare sau dacă va rămâne în arhivele companiei.

Citește și: