02 iun. 2017 | 12:11

Samsung Galaxy S8: Ediția specială Pirații din Caraibe a apărut pe piață

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: Ediția specială Pirații din Caraibe a apărut pe piață

Samsung Galaxy S8 este, de acum, disponibil și în varianta specială Pirații din Caraibe, vestea devenind oficială după ceva zvonuri apărute în trecut. 

Ediția specială Pirații din Caraibe a smartphone-ului Samsung Galaxy S8 a apărut pe internet acum ceva timp, însă nu se știa clar dacă vorbim despre o variantă reală sau nu. Acum, însă, lucrurile sunt oficiale, iar Galaxy S8 vine, într-adevăr, și într-o ediție specială cu și pentru pirați,

Aceasta nu este prima ocazie când Samsung scoate pe piață o ediție specială a unui dispozitiv Galaxy și este foarte probabil să nu fie nici ultima. Au existat ediții speciale cu Batman și Iron-Man în trecut, astfel că atunci când au apărut imagini cu varianta ”Dead Men Tell No Tales”, lumea nu a fost foarte surprinsă.

samsung galaxy s8 pirații din caraibe

Imaginile au apărut inițial cu doar o săptămână înainte ca filmul să apară, iar odată cu lansarea, lumea a observat că Sasmung nu a făcut niciun anunț major cu privire la ediția specială. Asta se întâmplă deoarece telefonul a fost crea și lansat doar pe piața din China.

Așa cum se vede în imagini, telefonul vine într-o cutie specială de comori, are o carcasă cu un craniu și un suport de telefon cu inel, scrie slashgear.com

samsung galaxy s8 pirații din caraibe
.

Smartphone-ul în sine este clasicul telefon Samsung Galaxy S8, iar elementele tematice pentru Pirații din Caraibe nu au fost adăugate direct pe acesta, fiind limitate doar la carcasă și la o temă specială integrată în Android. Astfel, telefonul se poate adresa și fanilor care n-ar vrea să aibă un telefon foarte modificat, dar care vor o ediție specială a acestuia.

Prețul unui Samsung Galaxy S8 din gama Pirații din Caraibe este de 880 de dolari, la care nu se adaugă și eventualele taxe de transport, dacă vreți să vă faceți rost de un asemenea device.