Samsung Galaxy S8 ar putea avea taste sensibile la presiune

Samsung Galaxy S8 ar putea avea taste sensibile la presiune

Au apărut câteva detalii cu privire la modul în care Samsung Galaxy S8 va face tranziția de la taste fizice la unele virtuale.

Informațiile apar în cadrul unui raport despre iPhone 8, al publicației coreene The Investor, citată și de androidcentral.com. Conform informațiilor, Samsung Display, în calitate de unic furnizor de panouri OLED pentru iPhone 8, lucrează la integrarea unui senzor pentru 3D Touch în display.

Articolul arată și că Samsung ar putea integra o asemenea tehnologie chiar în cadrul display-urilor pentru Galaxy S8, în partea inferioară a ecranelor. Există vești și cu privire la Galaxy Note 8, care ar putea avea sensibilitate la presiune pe întregul ecran.

Folosirea tastelor sensibile la presiune pentru Samsung Galaxy S8 ar putea oferi răspunsuri pentru unele probleme legate de funcționalitate. Îndepărtarea butonului fizic Home elimină un mod foarte ușor de a porni ecranul. În schimb, combinația tehnologiei Always-On Display cu o tastă Home virtuală, sensibilă la presiune, ar rezolva această problemă, utilizatorii apăsând pe ecran și obținând un feedback haptic.

samsung galaxy s8

Informația pare să fie una veridică, având în vedere că o astfel de combinație apare într-una dintre cele mai recente imagini cu Samsung Galaxy S8.

Soluția cea mai bună pentru această problemă ar fi integrarea unui senzor de amprentă în display, doar că s-a renunțat la această idee pentru Galaxy S8, așa cum arată zvonurile. Totuși, Note 8 ar putea beneficia de această tehnologie, toate detaliile putând fi puse la punct până la intrarea în producție a noului telefon.

Samsung Galaxy Note 8 este în cărți și pentru a fi primul smartphone al companiei care va beneficia de un ecran AMOLED cu rezoluție 4K. Nu este exclus ca alte tehnologii inovatoare să fie introduse în cadrul lui Note 8.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: