Samsung Galaxy S7 atinge un record de popularitate globală

Samsung Galaxy S7 atinge un record de popularitate globală

Samsung Galaxy S7 a fost și încă este un telefon foarte popular, dar abia acum aflăm cât de bine a prins la public smartphone-ul.

Conform agenției de publicitate ScientiaMobile, care a creat raportul Mobile Overview Report pentru trimestrul 1 din 2017, noul Samsung Galaxy S7 a devenit cel mai popular telefon marca Samsung.

Măsurătoarea a fost făcută în funcție de cantitatea de browsing efectuată de pe fiecare device în parte. Astfel, cei mai mulți utilizatori Samsung intră pe internet de pe un Galaxy S7. Rămâne de văzut dacă și Galaxy S8 va ajunge în același punct de popularitate pe termen mediu, deși am putea fi surprinși.

Ați putea crede că Samsung Galaxy S6 a deținut recordul de popularitate înaintea modelului S7, care a luat acum coroana, dar lucrurile stau altfel. Hegemonia a fost deținută până în martie 2017 de către Samsung Galaxy S5, care a fost considerat cel mai popular smartphone al companiei sud-coreene.

Este posibil ca acest salt de popularitate care trece peste o generație de flagship-uri să se datoreze faptului că o bună parte dintre utilizatorii de Samsung Galaxy S5 au decis să facă tranziția către S7, fără să mai fie interesați și de modelul dintre acestea, S6. Cu toate că telefonul nu a avut parte de o primire deosebit de spectaculoasă, S5 s-a vândut destul de bine, astfel că S7 beneficiază de o popularitate sporită datorită multor persoane care și-au făcut abonamente pe doi ani pentru Galaxy S5, reînnoindu-le cu modele S7. În plus, fostul flagship beneficiază și de reduceri de preț datorită lansării noului S8.

ScientiaMobile se pregătește să analizeze și noul Galaxy S8; conform informațiilor pe care aceștia le au, există un potențial destul de mare de upgrade către acest telefon, mai ales datorită clienților care au S5 și S6, arată phonearena.com.