12 mai 2017 | 10:26

Samsung ar pregăti lansarea unui telefon cu clapetă și cu funcții de top

ACTUALITATE
Samsung ar pregăti lansarea unui telefon cu clapetă și cu funcții de top

Cu siguranță, majoritatea dintre voi ați avut un telefon cu clapetă și v-ați bucurat de aspectul modern acestuia. Samsung vrea să readucă astfel de telefoane pe piață, într-o variantă modernă.

Vremea telefoanelor cu clapetă a trecut de când smartphone-urile au început să prindă teren, iar ”minunile” cu care ne dădeam mari în fața prietenilor au dispărut. Cu toate acestea, dacă în România sau în SUA un telefon cu clapetă nu mai e la modă, asta nu înseamnă că alte piețe se comportă la fel.

Unele piețe asiatice încă se dau în vânt după astfel de telefoane, iar cel mai nou zvon legat vine din direcția Samsung ,care ar fi pregătită să lanseze un telefon cu clapetă tocmai pe piața sud-coreeană. Acest dispozitiv ar urma să aibă funcții rezervate, de obicei, flagship-urilor, cum ar fi Samsung Galaxy S8.

Conform celor de la The Investor, citați și de androidauthority.com, telefonul, care încă nu are un nume stabilit, ar urma să vină cu încărcare wireless, cu senzor de amprentă, dar și cu Samsung Pay. De asemenea, acesta ar urma să beneficieze de sistemul de protecție Samsung Knox și va fi rezistent la apă și la praf.

Telefonul ar urma să aibă două ecrane OLED de 4,2 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 430, dar și 64GB de spațiu de stocare. În plus, și camerele par să fie promițătoare, camera principală având un senzor de 12 megapixeli, în timp ce camera secundară ar avea un senzor de 5 megapixeli. Zvonurile despre baterie nu sunt dintre cele mai bune, deoarece este vehiculată ideea unei baterii de 2300mAh.

Data de lansare și prețul acestui telefon cu clapetă sunt necunoscute, dar acesta ar urma să coste mai mult decât telefoanele flip obișnuite și ar putea fi lansat ca o ediție specială.