Reduceri eMAG: Oferte la televizoare 4K pe care să vezi serialele preferate

Reduceri eMAG: Oferte la televizoare 4K pe care să vezi serialele preferate

Noile reduceri eMAG îți aduc oferte bune la televizoare cu rezoluție 4K, pe care să-ți vezi serialele preferate, mai ales într-o zi ploioasă de început de toamnă.

Reduceri eMAG: Televizor 4K Smart Samsung 50KU6072

Rezoluția 4K este numai bună pentru diagonala de 125cm a ecranului, astfel că te poți bucura de filmele și jocurile preferate la calitate maximă. Televizorul are funcții Smart, iar boxele cu DTS Studio Sound 5.1 au o putere de 20W. Acesta vine și cu alte funcții de îmbunătățire a imaginii, astfel că te poți bucura de o experiență ideală. În cadrul noilor reduceri eMAG, televizorul Samsung are un discount de 26% față de prețul normal, iar toate detaliile le poți găsi AICI.

Oferte eMAG: Televizor 4K  Sony Bravia 49XD7005

Modelul 49XD7005 din gama Sony Bravia vine cu o diagonală a ecranului de 123 de centimetri, dar și cu cea mai înaltă rezoluție disponibilă, 4K. Televizorul se bazează pe Android TV pentru a-ți pune toate aplicațiile necesare la dispoziție, astfel că utilizarea funcțiilor smart devine mult mai ușoară. TV-ul are mai multe funcții de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Motionflow XR și X-Reality PRO 4K. Toate informațiile despre Sony Bravia 49XD7005, care are o reducere de 14% față de prețul inițial, le poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Televizor 4K LG, 43UJ635V

Modelul 43JU635V de la LG este o altă variantă dacă ești în căutarea unui televizor cu rezoluție 4K. Față de celelalte modele, acesta vine cu o diagonală a ecranului ceva mai mică, de 108 centimetri, care ar trebui să fie, însă, suficient de mare pentru un dormitor. Televizorul poate face upscaling la rezoluție 4K și pentru conținut de calitate mai joasă, dar oferă și funcția HDR pentru conținutul nativ. TV-ul stă destul de bine și la capitolul audio, având boxe de 20 W. Nu în ultimul rând, vei avea acces și la funcții smart, astfel încât să faci cât mai multe cu televizorul. Acesta are și un discount de 19% față de prețul inițial, iar toate detaliile sunt disponibile AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: