Reduceri eMAG: oferte la produsele resigilate

Reduceri eMAG: oferte la produsele resigilate

Reduceri eMAG găsești, în această perioadă, și la multe produse resigilate. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre resigilatele de la eMAG, îți recomandăm acest articol.

Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate aflate la reducere la eMAG este că acestea sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate.

Așadar, dacă îți cauți un telefon nou, un televizor sau un laptop, îți recomandăm să accesezi lista cu produse resigilate pentru a beneficia de unele dintre cele mai bune reduceri eMAG. Oferte sunt și la alte categorii de produse și le poți accesa AICI.

În lista cu reduceri eMAG la produse resigilate am găsit un smartphone Lenovo Vibe X2. Lista de specificații include un ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD, 2GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor personale și un procesor octa-core MediaTek MT6595M. Senzorul principal este unul de 13 megapixeli, cel secundar are 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2.000mAh. Telefonul poate fi cumpărat de la eMAG, la reducere, de la secțiunea de resigilate, și îl găsiți AICI.

Tot la eMAG, la resigilate, am găsit și un laptop de la Lenovo care beneficiază de o reducere considerabilă. Are un ecran full HD de 15,6 inch, un procesor puternic de la AMD Quad-Core FX-7500, placă video dedicată R7 M260DX de la Radeon. Memoria RAM este de 4GB, iar spațiul de stocare este de 4GB RAM. Laptopul beneficiază de un preț foarte bun și îl puteți găsi, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Prin lista cu reduceri eMAG la produse resigilate am găsit și un televizor la ofertă. Este vorba despre un televizor LED Smart de la Horizon. Are diagonala de 140 de centimetri și rezoluție full HD. Din review-urile cumpărătorilor, pare să fie un produs care își merită banii, mai ales când vorbim despre prețul special de care beneficiază. Puteți găsi televizorul, alături de alte oferte eMAG, AICI, la un preț redus cu 40%.

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
13:10 / 09.01.2017