Reduceri eMAG: Oferte în a doua zi de Stock Busters

Reduceri eMAG: Oferte în a doua zi de Stock Busters

Reduceri eMAG și oferte bune se găsesc, în această perioadă, în cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Retailerul promite reduceri de până la 50% în perioada 21-23 martie, iar catalogul integral îl găsești AICI.

Cei care își doresc un televizor nou, trebuie să știe că noua rundă de reduceri eMAG vine cu numeroase oferte la TV-uri. Nouă ne-a atras atenția un model de la LG care are un panou cu diagonală de 108 centimetri, deci care e numai bun pentru orice sufragerie. Rezoluția ecranului este full HD, iar TV-ul este inteligent, rulând sistemul de operare webOS 3.0, unul dintre cele mai bune întâlnite de noi până acum. Televizorul LG dispune de toate porturile de care ați putea avea nevoie și este la reducere la eMAG AICI.

Un telefon excelent nu trebuie să coste o avere și, din fericire pentru toată lumea, nu doar companiile chinezești se fac remarcate pe segmentul mid-range. Samsung Galaxy A5 (versiunea din 2017) are funcționalitățile și designul unui smartphone premium, dar un preț relativ accesibil. Cu un display full HD, senzor de amprentă, rezistență la apă și praf, dar și o putere mai mult decât decentă, Samsung Galaxy A5 este alegerea perfectă pentru cei care vor un telefon pe care se pot baza. Îl găsești AICI, la un preț bun, cu ocazia noilor reduceri eMAG Stock Busters.

HP Omen 15-axooonq beneficiază de un preț foarte bun cu ocazia noii runde de reduceri eMAG și vine cu performanțe bune. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, 4GB memorie RAM și placă video dedicată GTX 960M. Display-ul este unul full HD, de 15,6 inch, iar partea de stocare este de 2TB. Cei care vor să facă gaming pe el, ar trebui să se orienteze după încă un modul de memorie RAM, dar și după un SSD, pentru a-i spori performanțele. Laptopul HP Omen are un preț special cu ocazia acestor reduceri eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

Citește și: