09 iun. 2017 | 09:23

Reduceri eMAG: Gadgeturi care îți îmbunătățesc ziua la birou

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Gadgeturi care îți îmbunătățesc ziua la birou

Chiar dacă azi e vineri și se apropie weekendul, nu strică să arunci o privire pe aceste reduceri eMAG și să-ți faci planuri pentru săptămâna care urmează.

Reduceri eMAG: Cafetieră Star-Light CTD-612S

Ziua bună se cunoaște după cafeaua de dimineață, iar dacă n-ai apucat să o bei acasă, neapărat trebuie să faci asta la birou. Cafetiera Star-Light CTD-612S îți sare în ajutor, cu o capacitate de apă de 1,5 litri, astfel încât să le dai o cană de ajutor și colegilor care n-au apucat să-și savureze cafeaua. Cafetiera vine cu timer și cu un sistem anti-picurare, având un ecran LCD care face ușoară programarea acesteia. Mai multe informații despre Cafetiera Star-Light CTD-612S, care vine cu o reducere de 30% momentan, găsești AICI.

Oferte eMAG: Smartwatch Huawei Watch W1

De multe ori, telefonul are tendința să te distragă atunci când vrei să fii productiv la birou. Dacă vrei să scapi de capcana verificării constante a smartphone-ului, poți să-ți aduci notificările pe încheietura mâinii, cu un smartwatch precum Huawei Watch W1. Acesta are un ecran rotund, de 1,4 inci, venind cu 512MB de memorie RAM și 4GB de spațiu de stocare. Bateria are 300mAh și poți încărca smartwatch-ul prin simpla așezare pe suportul dedicat. Spre deosebire de alte ceasuri similare, acesta este unul elegant, astfel că îl poți asorta și la ținute office. În cadrul actualelor reduceri eMAG, Huawei Watch W1 vine cu o reducere de 35% și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Fidget spinner

Dacă simți că ai nevoie de un mic ajutor anti-stres în zilele aglomerate de la birou, atunci un fidget spinner ar putea fi ceea ce ai nevoie. Cu toate că jucăria s-a transformat într-o mare nebunie în prezent, asta nu înseamnă că nu are câteva beneficii dacă ești stresat sau dacă ai nevoie de o pauză de câteva minute. Este complet silențios și n-o să-i deranjezi pe cei din jurul tău, care vor rămâne totuși ațintiți cu privirile către micul gadget. Fidget spinner-ul din această ofertă nu este unul basic, ci vine și cu un design premium, iar pagina acestuia o găsești AICI.