14 feb. 2017 | 17:59

Primul trailer pentru Carpool Karaoke ne arată pe ce dă Apple banii

VIDEO VIDEO

În momentul în care James Corden a perfecționat rețeta pentru Carpool Karaoke, nu se aștepta ca acest set de momente amuzante să fie achiziționat de Apple.

Carpool Karaoke – The Series va fi primul serial produs vreodată de Apple. Acesta va fi disponibil în mod exclusiv pe Apple Music și va include o serie de momente amuzante cu vedete importante dintr-o varietate semnificativă de domenii. În doar 6 luni de când a fost achiziționat de către gigantul din Cupertino, serialul pare să fi luat deja o formă surprinsă foarte bine în primul trailer disponibil mai sus.

În total, va fi vorba de 16 episoade de aproximativ 30 de minute. Printre vedetele care se vor afla în mașină se numără Alicia Keys, Ariana Grande, John Cena , Will Smith, Shaquille O`neal, Metallica și mulți alții. Se pare că vor exista însă câteva diferențe importante față de rețeta patentată de James Corden.

În primul rând, James Corden nu se va afla la volan în spatele fiecărui episod. Acesta va juca rolul de producător executiv și se va implica în realizarea fiecărui episod, dar vom vedea foarte multe combinații de caractere care nici măcar nu au experiență în domeniul muzical. John Cena și Shaquille O`neal sunt cel mai bun exemplu. Pe de altă parte, John Legend va merge în mașină cu Alicia Keys, iar Billy Eichner se va deplasa cu membrii trupei Metallica.

Va fi interesant de urmărit cum se vor integra momentele de acțiune desfășurate în afara mașinii cu formatul show-ului. Acestea se pare că vor fi destul de numeroase, iar câteva exemple se pot vedea în clipul de mai sus. La un momet dat, Will Smith se deplasează cu elicopterul deasupra semnului Hollywood. Momentan nu avem o dată precisă de lansare pentru primul serial de pe Apple Music, dar având în vedere că show-ul a ajuns să fie promovat în cadrul premiilor Grammy de duminică, nu ar trebui să mai dureze mult.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele