Primul laptop de gaming din gama Lenovo Legion, Y520, este disponibil în România

Primul laptop de gaming din gama Lenovo Legion, Y520, este disponibil în România

Lenovo lansează pe piața din România Lenovo Legion Y520, primul laptop de gaming sub noul brand Legion, dedicat gamerilor care își doresc mobilitate, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Laptopurile de gaming Lenovo Legion Y520 au o grosime de 25,8 milimetri, cântăresc doar 2,5 kg și sunt disponibile în România în mai multe configurații cu ecranul de tip IPS AG (slim) cu diagonală de 15,6 inchi, până la 8 GB memorie RAM și cele mai noi procesoare din generația Kaby Lake – până la i7-7700HQ.

La nivelul plăcilor grafice, cumpărătorii din România pot alege până la Nvidia GTX 1050Ti, cu 4 GB memorie video, ceea ce le va asigura o experiență de joc omogenă, la un frame-rate care să fie pe măsura așteptărilor oricărui pasionat de gaming.

Experiența de gaming pe care o oferă Lenovo Legion Y520 este completată de dotări audio care le oferă jucătorilor acces la un sunet bun. Cu sau fără căști de gaming, jucătorii se vor putea bucura de sunetul redat de cele doua boxe de 2W Harman, cu Dolby Audio Premium.

De asemenea, design-ul acestui laptop de gaming încorporează o tastatură cu lumină roșie, ideală pentru sesiunile de gaming din timpul nopții. Cursa de deplasare a tastelor, de 1,7 milimetri, oferă o experiență de tastare bună atât pentru chat cât și pentru gaming.

Una dintre problemele des întâlnite în sesiunile de gaming lungi este supraîncălzirea echipamentelor. Lenovo Legion Y520 adresează această problemă prin intermediul unor ventilatoare și aerisiri special concepute în apropierea plăcii grafice și procesorului. În plus, jucătorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming pot apela la Lenovo Nerve Sense, un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio, setări pentru tastatură și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului.

Prețuri și disponibilitate

Lenovo Legion Y520 este disponibil la partenerii Lenovo cu preț începând de la 3.199 RON.

Specificații tehnice

 

Nume Notebook Lenovo Legion Y520
Tip de display 15.6 FHD IPS AG(SLIM)
Tastatură iluminată Da
Procesor Până la I7-7700HQ
SSD Până la 512 Gb M.2 PCIE
RAM Până la 8GB (1X8GBDDR4 2400)
Sistem de operare FREE-DOS / Windows 10 HOME HIGH END STD
Placă grafică Până la NVIDIA GTX 1050Ti 4GB
Adaptori Wireless LAN WIFI 2X2 AC+BT4.1
PREȚ RON Începând de la 3.199 RON
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: