Porsche Design Mate 9 este un telefon de lux cu un preț pe măsură

Porsche Design Mate 9 este un telefon de lux cu un preț pe măsură

Porsche Design Mate 9 a fost dezvăluit încă din noiembrie 2016, iar acum a apărut la vânzare pe site-ul celor de la Porsche Design.

Acest smartphone este rodul colaborării dintre Huawei și Porsche Design, fiind o variantă premium a telefonului deja cunoscut, Mate 9. Varianta high-end a dispozitivului este acum la vânzare, urmând ca primele device-uri să fie livrate începând cu data de 31 ianuarie. Prețul este unul pe măsura colaborării și a fost intuit încă de la prezentare. Astfel, dacă aveți de gând să vă cumpărați un asemenea telefon, va trebui să aveți puși deoparte 1395 de euro.

Porsche Design Mate 9 are o serie de îmbunătățiri față de varianta originală lansată de Huawei. Astfel, acest smartphone vine cu un ecran de 5,5 inci și cu ambele margini curbate. De asemenea, rezoluția Quad HD, de 2560 x 1440 pixeli, este disponibilă, arată phonearena.com.

La baza telefonului stă procesorul Kirin 960, care lucrează alături de 6GB de memorie RAM pentru a oferi o experiență cât mai bună în timpul utilizării. Device-ul vine cu 256GB de spațiu de stocare, dar nu mai are și slot de card microSD, așa cum are clasicul Mate 9.

Telefonul este realizat din metal de culoare neagră, iar ecranul este protejat de Gorilla Glass. Pe spatele telefonului se găsește o cameră duală, marca Leica, ce are un senzor RGB de 12 megapixeli, alături de un senzor monocrom de 20MP.

Porsche Design Mate 9 stă bine și la capitolul baterie, având în vedere că acesta are o capacitate de 4.000mAh. De asemenea, există și funcția de fast charging, ce îți oferă o încărcare de 58% în doar 30 de minute. Smartphone-ul are și senzor de amprentă și două sloturi pentru carduri SIM.

Pachetul de vânzare are un preț piperat, dar telefonul vine la pachet și cu o husă de piele, o pereche de căști premium Porsche Design și două încărcătoare, unul pentru Marea Britanie și unul pentru UE. Telefonul este disponibil în magazinul oficial aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: