PLEN Cube este asistentul personal pe care-l poți lua oriunde mergi

PLEN Cube este asistentul personal pe care-l poți lua oriunde mergi

Dacă îți dorești un asistent personal care să te însoțească oriunde ai merge, atunci PLEN Cube este exact gadgetul pe care îl cauți.

Așa cum ne putem da seama și din nume, PLEN Cube este un cub care vine cu o mulțime de funcționalități la care ai acces prin interacțiuni simple. Acesta are de gând să devină o mână dreaptă robotică pentru orice utilizatori, iar pentru un cub cu latura de 7,5 centimetri, acesta știe să facă destul de multe.

Camera integrată în cub filmează la rezoluție Full HD, dar poate să surprindă și imagini panoramice sau să detecteze fețele persoanelor din câmpul vizual. Pentru ca filmările să aibă o calitate audio ridicată, PLEN Cube vine cu două microfoane care localizează sursa sunetului.

Una dintre funcțiile care îl face pe PLEN Cube un asistent personal de nădejde este posibilitatea de a automatiza o serie de sarcini, în funcție de diverse acțiuni. Dimineața, acesta te trezește cu o alarmă, iar o oră mai târziu îți poate spune prognoza meteo pentru ziua respectivă. Acesta îți poate porni și aerul condiționat, dar poate fi setat și să închidă televizorul atunci când te pregătești de culcare.

În principiu, interacțiunile cu acest asistent personal au loc prin intermediul comenzilor vocale, dar acestea reprezintă doar o parte din între. PLEN Cube poate fi controlat și cu ajutorul gesturilor sau smartphone-ului, fiind astfel cât mai interactiv cu putință.

La rândul său, acest asistent personal poate răspunde în mai multe feluri, prin intermediul boxelor sau mișcărilor, dar și cu ajutorul display-ului din partea de sus sau prin controlul altor dispozitive pe care le ai în casă.

Echipa are în plan să creeze și modele 3D pentru carcase care te vor ajuta să ai un asistent personal unic, fie că vrei să îi schimbi culoarea sau să îi adaugi roți.

Proiectul Kickstarter pentru PLEN Cube poate fi găsit aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: