Pebby este robotul dădacă pe care animalele tale de companie nu l-au avut niciodată

Pebby este robotul dădacă pe care animalele tale de companie nu l-au avut niciodată

Dacă ți-ai dori să te poți juca cu animalul tău de companie chiar și în acele momente în care te afli departe de casă, Pebby poate fi o soluție, puțin neconvențională, la problema ta.

Pebby este un robot care le permite iubitorilor de animale să se bucure de acele minute în plus pe zi în care își pot supraveghea, dar și prin intermediul căruia se pot juca cu animalele de companie pe care le dețin. Fie că avem în vedere un câine, sau o pisică, sau ambele, Pebby este dădaca pe care necuvântătoarele nu au avut-o niciodată, conform Digital Trends.

Partea bună e că mașinăria, care are forma unei mingii, poate fi ghidată prin intermediul unei aplicații de pe smartphone. Acest lucru te poate liniști, în special pentru că știi că nu îți lași animalele de companie în grija altcuiva, și că le poți monitoriza chiar tu activitatea, indiferent de distanța la care te afli.

Dispozitivul include o cameră cu unghi larg și pe care o poți manevra cum și unde îți dorești, mulțumită formei sferice pe care o are.  De asemenea, camera îți permite să capturezi cele mai frumoase momente și să le postezi mai apoi pe rețeaua de socializare, fie sub forma unei fotografii, fie printr-un clip video.

Pebby este dădaca ideală pentru că îți permite să proiectezi o lumină pe podea cu ajutorul laserului pe care îl are inclus. Funcția include o multitudine de lumini LED a căror culoare sau intensitate o poți regla după preferință. În acest mod, când te vei afla în călătorii, nu-ți vei mai face griji cu privire la siguranța animalelor pe care le deții și te vei putea bucura pe îndelete de vacanța ta.

Pentru că producătorii mecanismului conștientizează că nu te vei putea bucura de funcție pe toată perioada călătoriei, și asta pentru că ai lucruri de făcut și de vizitat, aceștia au introdus un mod automat care va întreține atmosfera în casă chiar și în acele momente în care nu ești disponibil pentru joacă.

Ca să monitorizezi precum ți-ai dori activitatea animalului tău de companie, în kit-ul aplicației este inclusă o zgardă pe care o poți atașa pisicii sau câinelui tău, și cu ajutorul căreia poți înregistra tot ce face acesta pe parcursul zilei. Mai mult, pe baza acesteia ai posibilitatea de a emite semnale sonore și chiar de a-ți certa companionul când face ceva ce nu i-ai permite în mod normal.

Citește și: