Seria Panasonic Toughbook include noi tablete de dat de pământ

Seria Panasonic Toughbook include noi tablete de dat de pământ

Amatorii de gadgeturi rezistente care au la dispoziție bugete generoase au noi motive pentru a se orienta către dispozitivele Panasonic Toughbook.

Majoritatea posesorilor de PC-uri nici măcar nu știu că Panasonic are o istorie de câteva decenii când vine vorba de realizarea unor sisteme rezistente la apă, praf și șocuri. Unul dintre motivele pentru această situație ține de faptul că nu prea le găsești produsele în magazine obișnuite de electronice. Acestea sunt înfățișate ca dispozitive business, cu prețuri premium datorate unor specificații impresionante ce nu se pretează decât celor care lucrează în condiții dificile.

Partea interesantă este că seria Panasonic Toughbook include deseori modele noi, iar unele dintre ele sunt foarte interesante. În această categorie intră și recent anunțatele Panasonic Toughbook FZ-Q2 și FZ-A2. Prima rulează Windows 10 Pro, iar a doua este o tabletă cu Android preinstalată cu instrumentele oferite de Google din categoria Android for Work. În funcție de scenariile pe care le aveți în minte vă orientați către cea care vă este mai utilă în mediul vostru de lucru.

Panasonic FZ-Q2 este construită în jurul unui ecran full HD anti-reflectiv de calitate foarte bună ce poate fi folosit fără probleme în condiții de lumină naturală datorită luminozității foarte mare. Vine cu GPS, conectivitatea 4G, o tastatură detașabilă rezistentă la apă și suport pentru interacțiunea cu smart carduri. Realizat în conformitate cu standardul MIL-STD-810G pentru rezistență la șocuri și apă, gadgetul folosește un procesor de generația a șasea Intel Core M5 vPRO.  Prețul de start pentru această tabletă cu toate accesoriile este de 2300 de dolari.

Panasonic FZ-A2 este o tabletă cu Android 6.0 Marshmallow de 10,1 inci cu o luminozitate specificată de 800 niți. La doar 900 de grame este foarte ușoară și poate fi cu ușurință luată în deplasare. Certifiată MIL-STD-810G, aceasta poate fi dată de pământ fără nici un fel de emoții. Ecranul capacitiv cu 10 puncte de contact este la fel de sensibil atât cu mănuși, cât și fără, iar autonomia specificată este 9 ore. Are două camere de 8, respectiv 2 megapixeli. Partea de procesare este asigurată de un Intel Atom, 4GB RAM și o memorie internă de 32GB. Este compatibilă cu WiFi 802.11ac, 4G LTE și USB 3.0 Ieșirea HDMI este de dimensiuni standard, iar prețul de pornire e de 2200 de dolari.

panasonic toughbook