Oscar 2017: au fost dezvăluite numele prezentatorilor de anul acesta

Oscar 2017: au fost dezvăluite numele prezentatorilor de anul acesta

Ediția premiilor Oscar 2017 se apropie cu pași repezi, iar cele mai noi informații pe care le avem din această direcție sunt legate de numele prezentatorilor.

Ediția din 2017 a premiilor Oscar este cea de-a 89-a din istorie, urmând să aibă loc în data de 26 februarie. Știm deja ce filme sunt nominalizate pentru premiile Oscar, iar acum e important să aflăm și cine sunt prezentatorii ediției de anul acesta. Aceștia sunt câștigători ai unor statuete de aur în trecut.

Leonardo DiCaprio este primul nume dintre cele patru ce vor prezenta ediția premiilor Oscar 2017. Acesta a câștigat anul trecut o statuetă pentru rolul din ”The Revenant”. În trecut, acesta a fost nominalizat pentru alte performanțe, din filmele ”The Wolf of Wall Street” (2013), ”Blood Diamond” (2006), ”The Aviator (2004) și ”What’s Eating Gilbert Grape” (1993).

Brie Larson va fi prezentă pe scena celei de-a 89-a ediții a premiilor Oscar, după ce a câștigat un premiu cu rolul din ”Room”. Aceasta mai este cunoscută pentru roluri precum cel din ”Trainwreck” (2015), sau ”Short Term 12” (2013). Între peliculele în care aceasta urmează să apară se regăsesc ”Captain Marvel” și ”The Glass Castele”, arată oscars.org.

Mark Rylance este al treilea nume ce a câștigat un Oscar pentru rolul din ”Bridge of Spies”. Acesta a mai apărut în filme precum ”The BFG” și urmează să apară și în ”Dunkirk” și ”Ready Player One”.

Alicia Vikander este ultima dintre cei patru prezentatori ai premiilor Oscar 2017, aceasta fiind câștigătoarea unei statuete pentru rolul din ”The Danish Girl”. Între peliculele recente în care aceasta a apărut se numără ”The Light between Oceans” (2016) și ”Ex Machina” (2015).

În România, gala premiilor Oscar 2017 va fi difuzată pe 27 februarie, începând cu ora 2.00 și va putea fi urmărită pe Digi 24 și Digi Film. Playtech vă va ține la curent prin intermediul unui live-text.

Citește și:
Etichete: