ORII este inelul inteligent care te transformă în Inspectorul Gadget

ORII este inelul inteligent care te transformă în Inspectorul Gadget

Nu vezi foarte des referințe la un inel inteligent, dar ORII are mari șanse să devină popular datorită funcției de headset Bluetooth.

În fuga după gadgeturi inteligente, se întâmplă deseori să vezi idei mai mult sau mai puțin trăznite. Partea fascinantă este că multe dintre ele ajung să fie produse comerciale, chiar dacă în timp iese la iveală faptul că întregul concept a fost un eșec. Momentan, este destul de greu să-mi dau seama dacă inelul inteligent ORII ce poate fi folosit ca headset este sau nu o idee prea ciudată.  În orice caz, deși a plecat la drum ca un proiect pe Kickstarter, și-a depășit cu mult bugetul de care are nevoie. La momentul redactării acestui material, a strâns 135000 de dolari, dintr-un target de 30000 de dolari cu 23 de zile rămase până la încheierea procesului de finanțare.

Trecând însă peste detaliile de fond, ORII se anunță a fi original și accesibil, combinația perfectă pentru amatorii de gadgeturi. Acesta este proiectul companiei Origami Labs, un startup din Hong Kong care a plecat de la premisa reinventării headsetului Bluetooth clasic. Practic, poți prelua apeluri folosind inelul inteligent în momentul în care îți pui degetul la baza urechii. Logica din spatele acelui gest este că, prin intermediul conducției osoase, sunetul se va transmite de la inel în ureche. Nu auzi ce spune interlocutorul dacă nu ții degetul la baza urechii.

Avantajul acestei soluții este că nu trebuie să stai toată ziua cu un handsfree în ureche. Doar pe parcursul convorbirilor vei avea o poziție similară cu cea surprinsă în imaginile de mai sus. Ca bonus, inelul este destul de atragător, vibrează pentru a-ți servi notificări de pe mobil și facilitează interacțiunea cu asistenți virtuali precum Siri sau Google Assistant. Prețul de achiziție pentru ORII este de 130 de dolari, iar primele exemplare vor fi livrate în luna februarie 2018.

Citește și:
Etichete: