Oppo dezvăluie la MWC 2017 un sistem revoluționar de fotografie pentru telefoane

Oppo dezvăluie la MWC 2017 un sistem revoluționar de fotografie pentru telefoane
12:45 20.02.2017

Oppo este un nume mare pe piața telefoanelor de la nivel global, doar că nu este foarte cunoscut în Occident. MWC 2017 s-ar putea să schimbe asta.

MWC 2017 va începe în doar câteva zile și o mulțime de producători și-au anunțat prezența aici, pentru a dezvălui noi produse și tehnologii de ultimă generație. Unul dintre acești producători este Oppo, un nume despre care este posibil să nu fi auzit, dar asta s-ar putea schimba foarte curând.

Oppo este brandul numărul 1 în China, iar la nivel global se află pe locul 4, cu toate că prezența pe piețe occidentale nu este foarte răspândită, asta dacă excludem compania subsidiară semi-independentă, OnePlus. Pe 27 februarie, însă, compania are de gând să dezvăluie o nouă tehnologie pentru camerele foto, pe care o numește 5x, care ar putea deveni primul pas major pentru recunoașterea în Vest, arată phonearena.com.

Comunicatul de presă nu a oferit prea multe detalii cu privire la ce este 5x, mai exact, dar acesta a fost descris ca un progres tehnologic remarcabil, care va schimba percepția publicului asupra fotografiilor făcute cu smartphone-urile.

Telefoanele Oppo din trecut s-au bazat pe funcții care să îmbunătățească fotografiile, cu un accent special pus pe înfrumusețarea selfie-urilor, dar noua tehnologie pare să fie ceva diferit.

Numele 5x, combinat cu textul adițional ”atât de aproape încât o poți simți”, ne indică faptul că tehnologia s-ar putea referi la noi capacități de zoom. Asus a prezentat o tehnologie similară, introdusă în cadrul Zenfone 3 Zoom, care folosește un sistem special de camere duale pentru a oferi zoom 3x fără pierderea calității imaginii.

Nu putem ști sigur ce a pregătit Oppo pentru MWC 2017, dar mai avem de așteptat doar câteva zile până ce vom vedea despre ce e vorba.

loading...