Oppo dezvăluie la MWC 2017 un sistem revoluționar de fotografie pentru telefoane

Oppo dezvăluie la MWC 2017 un sistem revoluționar de fotografie pentru telefoane

Oppo este un nume mare pe piața telefoanelor de la nivel global, doar că nu este foarte cunoscut în Occident. MWC 2017 s-ar putea să schimbe asta.

MWC 2017 va începe în doar câteva zile și o mulțime de producători și-au anunțat prezența aici, pentru a dezvălui noi produse și tehnologii de ultimă generație. Unul dintre acești producători este Oppo, un nume despre care este posibil să nu fi auzit, dar asta s-ar putea schimba foarte curând.

Oppo este brandul numărul 1 în China, iar la nivel global se află pe locul 4, cu toate că prezența pe piețe occidentale nu este foarte răspândită, asta dacă excludem compania subsidiară semi-independentă, OnePlus. Pe 27 februarie, însă, compania are de gând să dezvăluie o nouă tehnologie pentru camerele foto, pe care o numește 5x, care ar putea deveni primul pas major pentru recunoașterea în Vest, arată phonearena.com.

Comunicatul de presă nu a oferit prea multe detalii cu privire la ce este 5x, mai exact, dar acesta a fost descris ca un progres tehnologic remarcabil, care va schimba percepția publicului asupra fotografiilor făcute cu smartphone-urile.

Telefoanele Oppo din trecut s-au bazat pe funcții care să îmbunătățească fotografiile, cu un accent special pus pe înfrumusețarea selfie-urilor, dar noua tehnologie pare să fie ceva diferit.

Numele 5x, combinat cu textul adițional ”atât de aproape încât o poți simți”, ne indică faptul că tehnologia s-ar putea referi la noi capacități de zoom. Asus a prezentat o tehnologie similară, introdusă în cadrul Zenfone 3 Zoom, care folosește un sistem special de camere duale pentru a oferi zoom 3x fără pierderea calității imaginii.

Nu putem ști sigur ce a pregătit Oppo pentru MWC 2017, dar mai avem de așteptat doar câteva zile până ce vom vedea despre ce e vorba.

Citește și:
Etichete: