14 iul. 2017 | 15:34

Un om a fost găsit închis în interiorul unui bancomat

ACTUALITATE
Un om a fost găsit închis în interiorul unui bancomat

Imaginează-ți că te afli în fața unui bancomat. Introduci cardul, scoți banii și chitanța și dai să pleci. Când, dintr-odată, vezi că iese o hârtie mică prin una dintre fantele aparatului. O ridici, și citești consternat că cineva blocat în interiorul bancomatului îți cere ajutorul. Poate ai fi tentat să spui că e o glumă sau o farsă, însă unul dintre locuitorii statului Texas te va contrazice.

Acesta și-a dat seama că nu e de glumă și a oprit rapid un polițist care trecea pe stradă. Se pare că o persoană chiar a reușit performanța de a se bloca într-un bancomat. Asta trebuie să fie, cu siguranță, prima dată când se întâmplă așa ceva. Pe bilețelul care a ieșit din bancomat era scris ”Vă rog, ajutați-mă. M-am blocat aiai și nu am telefonul cu mine. Vă rog să îl sunați pe șeful meu la numărul…”. Polițistul și clientul bancomatului și-au dat rapid seama că ghinionistul nu avea cum să iasă și au chemat ajutor.

Polițistul în cauză a spus că individul blocat, pe care nu l-a numit, era un lucrător angajat să instaleze dispozitivul în cadrul unei bănci din orășelul Corpus Christi. El se urcase în interiorul bancomatului prin spatele acestuia și a rămas blocat atunci când încuietoarea a refuzat să mai funcționeze. Din nefericire, el își lăsase telefonul în mașină și nu avea cum să sune după ajutor. Însă a avut noroc că luase cu el o hârtie și un pix. Astfel a reușit să scrie bilețelul salvator pe care l-a împins prin fanta de bani, din interior.

Mecanismul de închidere nu a putut fi reparat, astfel că salvatorii au trebuit să spargă ușa din spatele bancomatului pentru a-l putea elibera pe lucrător. În tot acest timp, trecătorii de pe stradă se uitau cu stupoare cum mai mulți polițiști zbierau la un bancomat, notează DigitalTrends.